ТОП університетів світу: Токійський технологічний інститут (Tokyo Institute of Technology). Огляд університету

10260
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Токійський технологічний інститут (Tokyo Institute of Technology). Огляд університету

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Токійський технологічний інститут займає 56-у позицію, тим самим входить до ТОП 100 кращих університетів світу.

Токійська технологічна установа вищої освіти (Tokyo Tech, TIT) має у своєму розпорядженні три значних кампуси, два з яких розташувалися в чистій, яскравій столиці Японії, а третій в сусідній Йокогамі.

Всі вони забезпечують зручні обставини для дійсно унікального навчання.

Довгоочікувана практична наукова та інженерна освіта, дозволяє всім студентам пізнати радості досліджень з ранньої стадії.

Бувши членами лабораторії, студенти знаходяться у тісному контакті з кращими світовими дослідниками.

Практичний підхід Інституту знаходить своє відображення у ранжируванні вакансій випускників, в яких ВНЗ послідовно виділяється.

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Токійський технологічний інститут займає 56-у позицію, тим самим входить до ТОП 100 кращих університетів світу.

Переваги та інфраструктура Tokyo Tech

TIT надає програми повного навчання англійською мовою на всіх рівнях, що відрізняє його від багатьох японських університетів. Великий спектр спеціальностей, які можна вибрати двома мовами роблять ВНЗ ще більш привабливим для кандидатів на технологічну освіту. Програма глобальних вчених та інженерів (GSEP) є трансдисциплінарною програмою бакалаврату інженерних наук, водночас як міжнародні програми магістратури (IGP) обслуговують тих, хто сподівається отримати більш досконалі наукові або інженерні ступені в Японії.

Крім зручних лабораторій, академічних аудиторій, конференц-залів, розташованих в кожному з трьох кампусів, інфраструктуру даного освітнього закладу становлять також бібліотеки, гуртожитки, наукові центри, спортивні зали та інші важливі будівлі.

Школи, департаменти та вартість навчання в Токіо Тек

На поточний момент, токійський інститут технологій переживає реформу своєї освітньої структури, проводячи реогранізацію департаментів та шкіл. Таким чином зараз можна виділити наступні підрозділи:

1. Бакалаврат: школа науки, інженерна школа, школа біонауки та біотехнологій.

2. Вищі школи (Graduate schools): вища школа науки та техніки, вища школа біонауки та біотехнології, міждисциплінарна вища школа науки та техніки, вища школа інформатики та інженерії, вища школа науки та техніки прийняття рішень, вища школа інноваційного менеджменту.

3. Дослідницькі лабораторії: лабораторія хімічних ресурсів, лабораторія точності та інтелекту, лабораторія матеріалів та конструкцій, дослідницька лабораторія ядерних реакторів, дослідний центр квантової наноелектроніки, науковий інститут Землі та життя (ELSI).

Також, присутні різні департаменти які концентрують увагу на конкретній галузі досліджень.

Вартість навчання залежить від країни походження, але не є кардинально високою як для локальних студентів, так і для іноземців. Таким чином, нерезиденти Японії, які вважали за краще цей інститут повинні оплачувати суму у $4,822 за рік навчання. Варто все ж підкреслити, що токійський технологічний інститут є досить виборчим, тому далеко не всі кандидати на навчання згодом стають його студентами. Дивлячись на це, колосальні додаткові витрати, які можуть скласти до 38 тисяч доларів на рік, а також велику різницю в менталітеті, культурі та традиціях, кваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують вибирати ближчі у всіх поняттях структури — ВНЗ Польщі.

Отже, TIT є перспективним технологічним університетом, який, до того ж входить до десятки кращих японських освітньо-дослідних структур.

Процес зарахування відбувається за підсумками іспитів. Варто особливо підкреслити, що Tokyo Tech має відносно доступну вартість року навчання, але, при цьому, вимагає колосальних додаткових витрат та є дуже виборчою установою, що може стати бар'єром для багатьох іноземців.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини