ТОП університетів світу: Технологічний університет Наньян (Nanyang Technological University, Singapore (NTU)). Огляд університету

10752
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Технологічний університет Наньян (Nanyang Technological University, Singapore (NTU)). Огляд університету

Технологічний університет Наньян (Nanyang Technological University, Singapore (NTU)) є автономною установою, яка базується в Сінгапурі.

Технологічний університет Наньян (Nanyang Technological University, Singapore (NTU)) є автономною установою, яка базується в Сінгапурі. Він був визнаний найкращим університетом світу у віці до п'ятдесяти років, згідно Quacquarelli Symonds (QS) Top 50 under 50 2016-2017, а також є 11-м у світі в QS World University Rankings 2018 та третім у рейтингу QS University: Asia 2016. Основною спеціалізацією є наука та інженерія. Також, ця освітня структура має в розпорядженні декілька коледжів, серед яких: природних наук, Наньянська школа бізнесу, громадських наук та мистецтва, гуманітарний, школа інформації та комунікацій. Цей технологічний університет пишається тим, що саме в його стінах був створений перший наносупутник в країні під назвою Velox-1.

Історія та особливості NTU

Для того, щоб сформувати Національний університет Сінгапуру, в 1980 році університет Наньян був об'єднаний з Сінгапурським університетом. Уже в 1991 році Nanyang Technological University злився з NIE (Національним інститутом освіти), щоб у підсумку утворити Технологічний університет Наньян. У 2006 році ця освітня одиниця стала автономним університетом, та, на сьогодні, є великим престижним рейтинговим державним ВНЗ Сінгапуру.

Технологічний університет Наньян входить в число 50 кращих університетів світу та займає наступні позиції за такими напрямками:

— Техніка та технології — четвертий.

— Електрична та електронна техніка — шостий.

— Матеріалознавство — сьомий.

— Дослідження в області комунікації та ЗМІ — чотирнадцятий.

— Хімічна технологія — сімнадцятий.

— Природничі науки — сімнадцятий.

— Освіта та навчання — вісімнадцятий.

— Інформатика та інформаційні системи — двадцятий.

— Громадські науки та управління — двадцять другий.

— Управління гостинністю та дозвіллям — двадцять п'ятий.

— Лінгвістика — сорок четвертий.

Структура університету, вартість навчання та кількість студентів

Ця комплексна науково-дослідна структура освіти навчає понад 30 тисяч студентів та аспірантів, серед яких 31% — це іноземні громадяни. Викладацький склад, який відповідає всім вимогам та кваліфікації налічує 4320 співробітників. Процес вступу, як і в більшості закордонних ВНЗ — на підставі результатів атестата зрілості та вступних іспитів.

Структура університету суттєво не відрізняється від подібних установ вищої освіти. Він складається з декількох коледжів, які раніше були згадані, та шкіл: крім бізнесу, присутня ще і медична, яка була створена в тандемі з Імперським коледжем Лондона (Imperial College London). Крім цього, NTU — це дім для інших автономних структур, серед яких: школа міжнародних досліджень імені С. Раджаратнама та національний інститут освіти.

Вартість навчання на бакалавраті або магістратурі для резидентів країни становить 7 500 доларів. Водночас, іноземці за рік навчання повинні викласти за будь-який з двох перших науково-кваліфікаційних ступенів 11 066 доларів. Також, віддаючи перевагу цій освітній структурі, варто врахувати додаткові витрати, які вимагають не менш ніж 25 тисяч доларів на рік, це без урахування вартості подорожей на батьківщину та назад. В такому випадку, українці й інші іноземці повинні обміркувати правильність вибору NTU. Щоб інвестиції, вкладені в навчання швидко окупилися та не вимагали таких капітальних сум, можна вибрати одну з установ освіти Польщі. Всі ВНЗ, які є партнерами центру польської освіти UP-STUDY, пропонують ідеальне співвідношення між ціною та якістю. Тим більше, що є можливість, завдяки ексклюзивним програмам та грантам зробити навчання частково або повністю безкоштовним, а також покрити більшу частину поточних витрат.

Отже, NTU є цікавим автономним ВНЗ з великими досягненнями та внеском в розвиток науки. Саме його студенти зуміли довести ефективність пазлів (гра зі збору фрагментів) для поліпшення когнітивних функцій. Правда, не всім підійде даний заклад, оскільки має вагому плату за рік, великі додаткові витрати та вимагає значних зусиль в період адаптації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини