ТОП університетів світу: Техаський університет в Остіні (University of Texas at Austin). Огляд університету

8550
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Техаський університет в Остіні (University of Texas at Austin). Огляд університету

Техаський університет в Остіні (ОТ, UT Austin або Texas) займає 67-е місце в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019.

Техаський університет в Остіні (ОТ, UT Austin або Texas) займає 67-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 та входить до числа 80 кращих університетів світу з працевлаштування у QS Graduate Rankability 2018.

Даний університет Сполучених Штатів особливо сильний в області комунікації та засобів масової інформації, в цьому напрямку він займає шосте місце у рейтингу університетів QS World University by Subject.

Бувши державним дослідним закладом вищої освіти, він — флагманська установа Університету Техаської Системи.

Маючи кілька кампусів, головний розташувався в Остіні, штат Техас. ОТ має понад сто років історії та, з моменту свого заснування у 1881 році, він не припиняє нарощувати свій потенціал, тим самим залучаючи щорічно все більшу кількість абітурієнтів.

Особливості та інфраструктура UT Austin

В університеті є сім музеїв та сімнадцять бібліотек, в тому числі Ліндон Бейнс Джонсон бібліотека та Музей мистецтв м.Блентон, а також працюють різні допоміжні дослідні центри, такі як Campus JJ Розсіл Research та обсерваторії Макдональд. Необхідно особливо підкреслити, що студенти мають можливість жити на території, де розташувався кампус. Крім того, що ВНЗ входить до системи Техаських університетів, він також є активним членом APLU (Асоціація державних та земельних університетів), ORAU (Об'єднані університети Оук-Рідж), NCAA (Спортивна приналежність та членство: Національна колегіальна атлетична асоціація).

Серед викладачів університету присутні власники Нобелівської премії, Пулітцерівської премії, премії Вольфа, премії Еммі, премії Тьюринга, та Національної медалі науки, а також багатьох інших нагород.

Спортивне життя студентів ВНЗ

UT спортсмени з Остіна беруть участь у змаганнях в Техаських Longhorns та є учасниками Великої 12-й Конференції. Його Longhorn Network — єдина спортивна мережа, в якій представлені колледжскі види спорту одного університету. У Лонгхорнах виграли чотири NCAA Division I Національного чемпіонату з футболу, шість NCAA I Національного чемпіонату бейсболу Дивізії. У розпорядженні студентів є тренажерні зали, спортивні поля, різні групи зі спортивних інтересів та інші можливості розвиватися в напрямку спорту.

Склад та вартість навчання в Texas

На поточний момент, в даній установі вищої освіти навчається майже 50 тисяч студентів, тільки 9% з яких — іноземні громадяни. Для такої кількості студентів, викладацький склад не такий великий, всього 2500 співробітників, але, також є ще іноземні вчені та дослідники, які проводять відкриті зустрічі та читають лекції, маючи на меті поділитися досвідом в рамках міжнародних програм мобільності та обміну. Процес вступу проходить на підставі результатів оцінок та складання іспитів. Вартість навчання на бакалавраті для іноземців становить $33,000/рік, водночас резиденти країни оплачують тільки 10 тисяч доларів. Ділячись багаторічним досвідом, фахівці центру польської освіти UP-STUDY радять вибрати ВНЗ в межах Європи, оскільки вони мають більш доступну вартість при високій якості навчання. Найоптимальнішим варіантом є навчання в польських ВНЗ, які надають великий вибір спеціальностей, низьку плату та комфортні умови.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що UT Austin є перспективним ВНЗ, але більше він підходить резидентам країни. Студенти з-за кордону не завжди можуть подужати високу плату та додаткові витрати. Попри це, Техаський університет в Остіні навчає велику кількість студентів, виховуючи в них як професійні, так і кращі особисті якості.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини