UP-STUDY – історія успіху та досягнень

7763
Facebook Twitter
UP-STUDY – історія успіху та досягнень

UP-STUDY — не просто Програма для сміливих людей, які мислять інакше про своє майбутнє та вирішили будувати кар'єру в Європі, це ціла культура, яка поєднує в собі країни та міста, відкриває кордони, об'єднує людей в одну велику родину.

UP-STUDY — не просто Програма для сміливих людей, які мислять інакше про своє майбутнє та вирішили будувати життя та кар'єру в Європі, це ціла культура, яка поєднує в собі країни та міста (від Коломиї до Комсомольська, від Любліна до Вроцлава), відкриває кордони, об'єднує людей в одну велику родину та робить максимум для того, щоб кожен, хто має відношення до UP-STUDY відчував себе надійно та впевнено.

Точка зору наших учасників

Співпраця з Програмою, це не лише “вступ до ВНЗ”, це дружба, яка триває від першого дня знайомства до закінчення університету.
Досвід та надійне партнерство з Програмою було визнане польськими університетами, як Програма-лідер в Україні.
Учасники Програми мають змогу проходити стажування в більш ніж 20 країнах світу та звертатися за допомогою в працевлаштуванні після закінчення університету.
На сьогодні UP-STUDY — це досвід та темперамент, це Програма, яка має власне студентське об'єднання в Польщі, яке піклується про нових студентів, допомагає з адаптацією по приїзду, це міжнародне визнання, що підтверджене численними сертифікатами, це визнання і в Україні: свідоцтво про реєстрацію в Державному департаменті інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України. Але найкраще про Програму розкажуть її учасники, ті хто може сказати про це відверто та щиро - відгуки студентів про Навчання в Польщі від UP-STUDY.З повагою,
польські студенти
учасники Програми UP-STUDY
Навчання в Польщі

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини