ТОП університетів світу: Швейцарська вища технічна школа Цюриха (ETH Zurich — Swiss Federal Institute of Technology). Огляд університету

12337
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Швейцарська вища технічна школа Цюриха (ETH Zurich — Swiss Federal Institute of Technology). Огляд університету

Дана освітня структура є не тільки постійним учасником європейських та світових рейтингів, але, найчастіше, не виходить з першої двадцятки.

Свобода, відповідальність, дух підприємництва та відкритість світу — ці цінності Швейцарії є основою ETH Цюрих. З 1855 року, Швейцарська вища технічна школа Цюриха (ETH Zurich — Swiss Federal Institute of Technology) була центром знань та інновацій. ETH Zurich, розташована в самому серці Європи, що створює зв'язок у всьому світі, знаходить ефективні рішення глобальних проблем, що стоять перед людством. Дана освітня структура є не тільки постійним учасником європейських та світових рейтингів, але, найчастіше, не виходить з першої двадцятки. ETH Zurich — університет з найвищим рейтингом в континентальній Європі, який ґрунтується на рейтингу університетів Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings. В останньому, він, на поточний момент, займає десяту позицію.

Історія та особливості Swiss Federal Institute of Technology

Даний навчальний заклад було засновано у 1954 році Швейцарською Конфедерацією, але перші лекції почав викладати у 1955 році в якості політехнічного інституту. Спочатку, в структурі ВНЗ було лише 6 факультетів:

архітектурний;

машинобудівний;

— цивільного будівництва;

— хімічний;

— лісового господарства;

— комплексний відділ з природничих наук, математики, соціологічних та політичних наук, а також з літератури.

ETH Zurich, 4 асоційованих дослідних інститути та Федеральна політехнічна школа Лозанни, маючи на меті співпрацю у наукових проектах, організовують «домен ЕТН».Швейцарська вища технічна школа Цюриха налічує 500 професорів, водночас загальна кількість викладачів становить 2470 академічних учителів. Навчає 20 000 студентів з 120 країн, тобто у ВНЗ навчаються 37% іноземців. У послужному списку цього інституту є 21 нобелівський лауреат, серед яких Альберт Ейнштейн.

Вартість навчання та інші витрати

Основною мовою навчання на рівні бакалавра є німецька, водночас як більшість ступенів післядипломного навчання викладаються англійською мовою. Вартість навчання для студентів бакалаврату та магістратури становить 580 швейцарських франків за семестр (приблизно 550 доларів США, тобто за рік необхідно сплатити 1100). Для іноземних студентів плата не суттєво відрізняється, а тому, за рік навчання на бакалавраті або на магістратурі необхідно заплатити 1140 доларів. Те, що сама плата за навчання може бути посильна практично будь-якому іноземцю, який зважується на отримання освіти за кордоном не означає, що варто віддавати перевагу саме цьому ВНЗ, не роздумуючи. Швейцарія — країна, де рівень життя досить високий, тому, на супровідні витрати, такі як проживання, харчування, одяг, спорт, транспорт, оплата комунальних та зв'язку, розваги та додаткові дослідження — потребують від 20 500 до 37 тисяч доларів на рік.

Саме тому, плануючи отримувати якісний диплом, варто зважити всі за та проти, проаналізувати своє матеріальне становище, та прийняти єдино правильне рішення. Маючи бажання здобути освіту, яка здатна відкрити багато можливостей, при цьому не вимагає великих інвестицій, досвідчені співробітники UP-STUDY радять віддати перевагу ВНЗ Польщі. Щоб з першого разу зробити правильний вибір спеціальності та університету, рекомендуємо звернутися за допомогою до наших кваліфікованих представників.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що Швейцарська вища технічна школа Цюриха — престижний та високорейтинговий ВНЗ, який, крім цікавих програм навчання, здатний запропонувати матеріальну допомогу, програми обміну та безцінний досвід професорів з великим стажем. Звичайно, технологічний університет не береться покривати всі витрати, але намагається надати допомогу, компенсуючи не менш ніж 40% витрат. Хоча, для багатьох іноземців з країн СНД та інших держав навіть така допомога не вирішить проблеми з колосальними додатковими витратами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини