ТОП університетів світу: Сеульський Національний Університет (Seoul National University, (SNU)). Огляд університету

10085
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Сеульський Національний Університет (Seoul National University, (SNU)). Огляд університету

35-й кращий у світі університет за версією Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019, Сеульський Національний Університет вважається найпрестижнішим ВНЗ у Південній Кореї.

35-й кращий у світі університет за версією Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019, Сеульський Національний Університет вважається найпрестижнішим ВНЗ у Південній Кореї. Університет складається з 16 коледжів, а також аспірантури та дев'яти професійних шкіл. Також, даний навчальний заклад входить в топ-50 у світі з більш ніж 30 предметів у рейтингах Всесвітнього університету QS з предметів у 2017. У більшості випадків, навчання на рівні бакалаврату є англійською мовою. SNU — установа вищої освіти, яка спеціалізується на загальному профілі, грамотно поєднуючи гуманітарні, технічні та наукові спеціальності.

Історія та особливості Seoul National University

Даний навчальний заклад був заснований у 1946 році та розташувався у Сеулі, Південна Корея. Це найпрестижніша освітня структура в країні, яка має три кампуси, головний з них знаходиться в Гванаці. ВНЗ пов'язаний зі значною частиною установ в державі та інших країнах (не менш ніж 700 одиниць). Як уже було згадано SNU має в своєму розпорядженні шістнадцять коледжів університету, що пропонують 83 програм бакалаврату. Для магістерських та докторських програм є одна аспірантура з 99 програмами у п'яти напрямах навчання. Міждисциплінарні програми — це ті, які були винайдені та управлялися більш ніж двома відділами. Має кілька бібліотек, а також здатний запропонувати своїм студентам матеріальну підтримку, програми міжнародного обміну, гуртожиток та лабораторії, обладнані за останнім словом техніки. Варто зазначити, що даний університет відіграє важливу роль в житті держави, особливо в аспектах, які стосуються соціальної ситуації та економіки.

Специфіка вступу та вартість навчання

Seoul National University надає іноземним студентам можливість вибору мови навчання, таким чином є достатня кількість програм як корейською, так і англійською. При вступі необхідно підтвердити знання однієї з мов з допомогою складання тесту та отримання сертифіката. Визнаються результати, отримані при складанні IELTS (мінімум 5,5), TOEFL (від 59 балів), TEPS (іспит при університеті з результатом від 551). Також потрібно стандартний для іноземних ВНЗ пакет документів: атестат зрілості (диплом бакалавра, магістра), мотиваційний лист, рекомендації та офіційні документи, що підтверджують особу та походження.Вартість навчання на бакалавраті для іноземців становить $6,903, але може бути й трохи нижче, все залежить від обраного факультету та спеціальності. Магістратура також різниться, але не перевищує $4,384.

Набагато більше уваги, при підрахунку доцільності, потрібно приділити статті додаткових витрат, а вони тут досить високі. У рік, на проживання, харчування, спорт, розваги та інші побутові дрібниці необхідно мати не менш ніж 15 тисяч доларів. Маючи багаторічний досвід у сфері надання послуг освіти, фахівці UP-STUDY рекомендують ретельно все обдумати, та, якщо виникають будь-які сумніви, щодо потреби вибору саме цієї освітньої структури, придивитися до університетів Польщі. ВНЗ РП здатні надати якісний європейський диплом з помірною платою за рік, а також не вимагає великих витрат на побут.

Отже, SNU — цікавий та перспективний університет, який активно займається дослідницькою діяльністю в напрямку хімічного інжинірингу, загальної хімії та інших. Він займає досить високу позицію у світовому рейтингу та є конкурентоспроможним в питаннях вартості. На жаль, додаткові витрати можуть стати тим бар'єром, який перешкоджає вибору саме його програм, тому з 27420 студентів тільки 7% — іноземні громадяни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини