ТОП університетів світу: Пхоханській університет науки та технологій (Pohang University of Science And Technology (POSTECH)). Огляд університету

8881
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Пхоханській університет науки та технологій (Pohang University of Science And Technology (POSTECH)). Огляд університету

Пхоханській університет науки та технологій займає 71-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Льовенським католицьким університетом

Пхонанській університет є приватною південнокорейською установою вищої освіти, що спеціалізуються на техніці та науці. Він займає 71-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Льовенським католицьким університетом. Також, він зайняв п'яте місце у QS Top 50 до 50 у 2017-2018.

Ще одним досягненням можна вважати той факт, що POSTECH є однією з 210 освітніх установ світу з працевлаштування відповідно до QS Graduate Rankability 2018.

Слідуючи своєму девізу: «Цілісність, творчість та прагнення», ВНЗ піклується не тільки про те, щоб студенти отримали знання та навички в обраному напрямку досліджень, а й розвивалися як цілісна особистість, проявляли високе прагнення до пізнання всього нового та навіть у точних науках знаходили місце для творчих проявів.

Особливості створення та специфіка ВНЗ

POSTECH — порівняно нова установа освіти, яку було засновано у 1986 році у м.Пхохан. Ініціатором стала корейська компанія POSCO, яка є однією з провідних світових сталеливарних компаній. Основною метою створення інституту було забезпечення передової освіти для початківців інженерів та створення основи для майбутнього технологічного розвитку. Надалі, поставлена ​​мета була досягнута та тепер університет надає якісні знання для всіх студентів, які прагнуть розвиватися в напрямку інженерії та прискорення технічного прогресу.

Даний навчальний заклад є 400-акровий кампус, розташований у 20 хвилинах їзди від центру міста Пхохан, та приблизно в двох з половиною годинах їзди на поїзді (KTX) з Сеула. Він має у своєму розпорядженні комфортні навчальні аудиторії, лабораторії, спортивні зали та бібліотеки. Завершена у 2003 році, парк-бібліотека Tae-Joon становить

24 420 квадратних метрів, яка має понад 360 000 томів та майже 8 500 цифрових та паперових журналів. Бібліотека приносить користь не тільки студентам, оскільки ділиться матеріалами з промислово-освітнім науково-дослідним товариством та є частиною міжвузівської програми обміну даними з приблизно 150 іншими дослідницькими та освітніми установами у всій країні.

Вибірковість та програми навчання

Варто зауважити, що Пхоханській університет науки та технологій ретельно відбирає студентів. Наприклад, за статистикою попередніх років, з майже 2000 заяв від кандидатів на навчання, тільки не більш ніж 300 претендентів були зараховані до лав студентів. ВНЗ забезпечує своїх студентів не тільки сильною матеріально-технічною базою, новими методиками викладання, а й матеріальними засобами (стипендіальними виплатами), які дозволяють покрити більшу частину витрат корейських учнів.

Що стосується програм навчання, ВНЗ надає досить великий вибір спеціальностей як на бакалавраті, так і при післядипломній освіті. Бакалаврат пропонує студентам можливість брати участь у дослідженнях під керівництвом та наставництвом висококваліфікованих професорів. Стипендії пропонуються для заохочення участі студентів у дослідженнях.

Плануючи вчитися для отримання ступеня бакалавра, кандидати мають можливість вибирати з 11 відділів. Ще більший вибір напрямків присутній при постдипломному навчанні. Хоча POSTECH — гідний освітній заклад з безліччю переваг, фахівці UP-STUDY рекомендують іноземним абітурієнтам ґрунтовно зважити всі за та проти. Дивлячись на вибірковість, а також специфічні особливості даної країни, багатьом іноземцям дуже складно потрапити на навчання та пройти період адаптації.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що POSTECH є хоч і молодим, але дуже перспективним закладом освіти. Крім навчання, він розвиває в своїх студентах любов до взаємодії та досліджень. Також, щоб урізноманітнити студентські будні, у ВНЗ проходять різні заходи, відкриті зустрічі та фестивалі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини