UP-STUDY відновлює набір на магістратуру за напрямом “Туризм та рекреація” в WSH

5434
Facebook Twitter
UP-STUDY відновлює набір на магістратуру за напрямом “Туризм та рекреація” в WSH

Центр польської освіти UP-STUDY поспішає порадувати студентів, які прийняли рішення здобувати вищу освіту в рейтингових університетах Республіки Польща.


Любі друзі! Центр польської освіти UP-STUDY поспішає порадувати студентів, які прийняли рішення здобувати вищу освіту в рейтингових університетах Республіки Польща, та, в першу чергу тих, хто планує отримувати другий науково-кваліфікаційний ступінь — магістр, в напрямку «Туризм та рекреація». Річ у тому, що наша компанія, за численними проханнями та зверненнями, повертає в свою освітню програму напрямок туризму та рекреації на магістратурі з польською мовою викладання. Дана спеціальність на магістратурі у Вроцлавському Університеті Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu) має великий попит, низьку плату за навчальний рік, та надає безліч перспектив, після отримання якісного європейського диплома в заданому напрямку. Також, у студентів, які обрали зазначену спеціальність магістратури з'явиться унікальна можливість взяти участь у програмі «Подвійний диплом», про що ми поговоримо більш детально в даній статті.

Структура навчання на магістратурі за спеціальністю «Туризм та рекреація»

Дана програма навчання на магістра передбачає поглиблення знань, отриманих на бакалавраті. Але, це жодним чином не означає, що вона доступна тільки тим учням, які мають диплом бакалавра з вказаним напрямком. Всі охочі, попри спеціальність в бакалаврському дипломі та країну його отримання, мають можливість вибрати продовження навчання на магістратурі з туризму та рекреації. Тривалість навчання складає 4 семестри, тобто два навчальні роки. Програма отримала безліч нововведень, які благочинно позначаться на якості отриманих знань, а саме:— введені тематичні блоки занять за вибором студентів;— програма поділена на 5 різновидів предметів, серед яких: загальні, спеціалізовані, основні, практичні, та предмети за напрямком;

— з метою всебічної підготовки магістрантів до реалізації свого потенціалу в напрямку туризму та відпочинку в глобальному масштабі, розроблена спеціальна програма курсу 25% на 75%. Це означає, що чверть (25%) предметів будуть викладатися англійською, які проводяться на двох рівнях володіння мовою. Особливістю є нетрадиційний підхід при збереженні всіх основних методів;— польові заняття на міжнародних великих виставках, присвячених туризму та відпочинку.

Як отримати подвійний диплом?

Що стосується подвійного диплома, то перед учнями магістратури зазначеного напрямку відкривається неймовірний шанс, крім диплома Вроцлавського Університету Бізнесу здобути титул MBA французького навчального закладу Groupe ESC Troyes en Champagne. Головною умовою відбору є високий рівень знання англійської мови, та, безпосередня тяга до навчання. Процес відбору на участь у проекті «Подвійний диплом» відбувається в процесі навчання. Вартість навчання складає 1450 євро. Студенти, які виберуть цю програму будуть здатні реалізуватися найближчим часом, після отримання диплома, оскільки отримають досвід фахівців з двох країн та можливість відвідувати виставки й зустрічі, присвячені туристичній сфері в міжнародному масштабі.

Підбиваючи підсумки, варто замінити, що завдяки компанії UP-STUDY, українці та інші іноземці мають можливість без проблем поступити на магістерську програму в напрямку «Туризму та рекреації», оскільки вона знову включена в освітню пропозицію. Не тільки бакалаври з ідентичною спеціальністю мають шанс скористатися даною пропозицією, але й інші охочі, попри спеціалізацію бакалаврського диплома та країну попереднього навчання. Звертайтеся до наших представників, та процес вступу, облаштування та адаптації пройде без витрати нервів та зайвих коштів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини