ТОП університетів світу: Принстонський Університет (Princeton University). Огляд університету

14217
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Принстонський Університет (Princeton University). Огляд університету

Принстонський університет (Princeton University) — це установа з вражаючою репутацією та один з найстаріших університетів у Сполучених Штатах.

Принстонський університет (Princeton University) — це установа з вражаючою репутацією та один з найстаріших університетів у Сполучених Штатах. Він був заснований в 1746 році є місцем закінчення навчання двох колишніх президентів США (Джеймс Медісон та Вудро Вільсон). Принстонський університет є 13-м кращим університетом світу відповідно до останнього рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings та оцінюється в 5+ зірок QS. Даний навчальний заклад є непублічним дослідним ВНЗ Ліги Плюща. Princeton здатний запропонувати студентам та аспірантам навчання в напрямку гуманітарних, соціальних, природничих наук та техніки.

Історія та особливості Принстона

У 1746 році, новими світлими пресвітеріанами був заснований коледж в Нью-Джерсі, з метою навчання міністрів. Водночас він був центром освіти та релігії шотландсько-ірландської Америки. У 1756 році він переїхав до Принстону, в Nassau зал. Коли президентом ВНЗ став у 1768 році Джордж Уізерспун, він прийняв рішення переключити увагу з підготовки міністрів, на навчання нового покоління керівників американської нації. Було проведено ряд внутрішніх реформ, які посилили стандарти, а також відправив запит на вливання великого обсягу інвестицій. Структура розвивалася стрімко, але стабільно та вже у 1896 він був офіційно перейменований в Університет Принстона, щоб віддати данину місту своєї локації. На сьогодні, ВНЗ має тісні взаємозв'язки з Інститутом перспективних досліджень, Принстонською духовною семінарією, Вестмінстерським хором коледжу з Rider University.

Головний корпус займає територію в 2 квадратних кілометри, в 2011 році він був названий найкрасивішим в Сполучених Штатах. Університету належить деяке майно в селищі Західний Віндзор. Першим був корпус в Nassau зал, він активно розширювався та біля нього було створено навчальні будівлі у вікторіанському стилі готики, а також в стилі романського відродження, але не всі збереглися до наших днів. Університет володіє бібліотеками, гуртожитками, аудиторіями, спортивними залами та лабораторіями, які доступні всім студентам ВНЗ та тим, хто приїхав навчатися за обміном. Також, є можливість відвідати територію установи в якості туриста.

Факультети та вартість навчання в Принстоні

Університет розділений на багато підрозділів та шкіл, які призначаються окремо для навчання бакалаврів, магістрів, аспірантів та заняття дослідницькою діяльністю. Структура ВНЗ виглядає наступним чином:

1. Школа з суспільних та міжнародних справ В. Вільсона, призначається для отримання кваліфікації з метою розвитку в напрямку міжнародної дипломатії.

2. Школа архітектури.

3. Бакалаврський коледж, в якому навчаються студенти, котрі бажають досягти перший науково-кваліфікаційний ступінь в напрямку гуманітарних та прикладних наук.

4. Вища школа, що надає програми для аспірантів та веде до отримання ступеня доктора наук. Також, тут присутні пропозиції і для магістрів в галузі природничих, гуманітарних, соціальних та прикладних наук.

5. Школа прикладних та природничих наук, де можуть навчатися студенти-претенденти на будь-яку з трьох ступенів. Особливістю школи є надання можливості навчатися в класичному розумінні та отримувати практичні навички в центрах досліджень.Вартість навчання для резидентів країни становить 20 тисяч доларів як на бакалавраті, так і на магістратурі. Нерезиденти країни можуть розраховувати на оплату в 41 820 за бакалаврат, та 43 720 доларів — за магістратуру.

Для українців такі суми є дуже високими, втім, як і для багатьох інших іноземців. Плануючи отримати вищу освіту за кордоном з мінімальними вкладеннями, кваліфіковані співробітники UP-STUDY радять вибрати польські ВНЗ, де низька вартість поєднується з високим рівнем якості.Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що Принстонський Університет — ВНЗ з багаторічною історією та багатьма досягненнями. Студенти забезпечені всім необхідним, для всебічного розвитку та реалізації свого потенціалу. На жаль, не всі європейці можуть дозволити вчитися в ньому, оскільки висока річна плата та додаткові витрати будуть обтяжливими для багатьох студентів та їх батьків. Але засмучуватися не варто, такі ж перспективи можуть відкритися значно ближче, ніж Ви думаєте, для цього слід віддати перевагу одному з ВНЗ Польщі, а наші кваліфіковані співробітники допоможуть визначитися з університетом та спеціальністю.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини