ТОП університетів світу: Політехнічна школа (Ecole Polytechnique). Огляд університету

7387
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Політехнічна школа (Ecole Polytechnique). Огляд університету

Політехнічна школа посідає 59-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University 2019, та має високі позиції в окремих дисциплінах.

École Polytechnique (також відомий як EP або L'X) є французьким державним освітнім закладом та структурою, яка активно займається науковими дослідженнями в Palaiseau, передмісті на північному заході від Парижа.

Бувши одним з найпрестижніших та виборчих французьких вищих навчальних закладів, він особливо відомий своєю політехнічною програмою.

Основною особливістю даного ВНЗ є об'єднання досліджень, наукових кіл та інновацій на вищому рівні у галузі науки та техніки. Його академічні програми — бакалавр, інженер-політехнік, магістр, аспірант та кандидат наук просувають культуру передового досвіду, приділяючи особливу увагу науці, закріпленій в гуманістичних традиціях.

Політехнічна школа посідає 59-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University 2019, та має високі позиції в окремих дисциплінах.

Відмінні риси французької політехнічної школи

L'X цінує кожного зі своїх учнів, а також гарантує видатний досвід своїм іноземним студентам, починаючи з моменту їх вступу, надаючи багато спеціалізованих послуг, таких як індивідуальний академічний коучинг, адміністративна та фінансова підтримка та консультування або наставництво випускників. За запевненнями керівництва цієї школи, всі студенти потрапляють в унікальне середовище, де надається можливість навчатися, проводити дослідження, відвідувати різноманітні конференції, брати участь у програмах міжнародного обміну, а також завести нові корисні знайомства та перейняти досвід деяких з найвидатніших викладачів у світі.

L'X має дослідні центри, які є спільними підрозділами в тандемі з Національним центром наукових досліджень Франції (CNRS). Дослідницький центр École Polytechnique вивчає кордони

міждисциплінарних знань для забезпечення значного внеску у науку, технології та суспільство. ВНЗ також є засновником та лідером Університету Парижа-Саклаю, великого наукового та економічного кластера, що об'єднує кращі французькі вищі навчальні заклади, дослідні інститути та науково-дослідні центри відомих міжнародних компаній.

Ecole Polytechnique в цифрах:

  • Навчає понад 2800 студентів, серед яких 30% — іноземні громадяни більш ніж 60 національностей.
  • Має понад 670 викладачів, 39% з яких є міжнародними представниками.
  • 11 академічних відділів, які налічують 1600 співробітників, створюють понад 1350 публікацій на рік.
  • ВНЗ має 32 угоди про програми з подвійним дипломом.
  • Ingénieur Polytechnicien — приймальні центри у 15 країнах.
  • Має 1500 студентських житлових одиниць.

  • Налічує 8 000 квадратних метрів критих спортивних споруд та 8 гектарів відкритих спортивних споруд.
  • Плата для резидентів Франції становить 1000 євро на рік — на бакалавраті.
  • Вартість навчання для іноземців не перевищує позначки у 6351 євро на рік, в залежності від науково-кваліфікаційного ступеня та спеціальності.

Ті кандидати, які планують отримати освіту за кордоном та розглядають цю французьку школу в якості можливого варіанту повинні пам'ятати, що крім плати за навчання потрібно враховувати поточні витрати, які тут досить високі, не кажучи вже про квитки на Батьківщину. Фахівці UP-STUDY, ділячись своїм багаторічним досвідом рекомендують придивитися до інших ВНЗ, які пропонують якісний європейський диплом в поєднанні з низькою платою та витратами. Саме такими освітніми структурами є університети Польщі, а наші експерти допоможуть підібрати спеціальність та конкретний заклад.

Отже, EP перспективна та престижна французька структура вищої освіти. Абітурієнти, які планують розвиватися в напрямку точних та інженерних наук можуть отримати тут якісні знання та відмінні практичні навички. Студенти забезпечені всім необхідним, що сприяє стрімкому розвитку особистого потенціалу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини