ТОП університетів світу: Північно-Західний Університет (Northwestern University). Огляд університету

7408
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Північно-Західний Університет (Northwestern University). Огляд університету

Northwestern University є багатопрофільною освітньою структурою та входить до числа 20 кращих університетів світу у QS World University Rankings.

Заснований в Чикаго та Еванстоні, Північно-Західний Університет зайняв 28-е місце у рейтингу університетів Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 та QS Graduate Rankability 2017, розділивши його з Токійським університетом. Northwestern University є багатопрофільною освітньою структурою та входить до числа 20 кращих університетів світу у QS World University Rankings з наступних предметів: хімія, матеріалознавство, комунікації та медіа-дослідження, економіка та економетрика, дослідження бізнесу та управління, виконавське мистецтво. Активно займається дослідницькою діяльністю та включає до своєї структури кілька відомих шкіл, які готують висококласних фахівців. Приватний некомерційний ВНЗ, він має досить невеликий відсоток зарахування, але вражає кількістю студентів.

Історія та особливості Північно-Західної освітньої структури

В кінці травня 1850 року на зустрічі видатних членів (9 представників) була оголошена ідея створення ВНЗ, яка втілилася в життя у наступному році, коли Генеральною асамблеєю штату Іллінойс було представлено статут університету. Розвиваючись та нарощуючи свій матеріальний потенціал, у 1891 році ВНЗ відкрив юридичну школу, а на початку XX століття була заснована комерційна школа.Маючи кілька кампусів, які знаходяться: перший — в місті Еванстон, що займає 97 гектарів, другий — в Чикаго (Іллінойс), площею 10 гектарів, третій в Досі. У першому кампусі влаштувався інститут технологій, кілька лабораторій, які дозволяють проводити дослідження в галузі наноматеріалів та молекулярної біології, також бібліотеки, музеї мистецтв, читальні, концертний зал та велика обсерваторія.

У чиказькому кампусі, в основному, можна зустріти лабораторії та медичну школу, клініки, госпіталі та лікарні, ще, на цій території розташувалася юридична школа. У кампусі Доха готують безпосередньо студентів бакалаврату в напрямку комунікацій та журналістської справи, володіє спортивним комплексом та деякими будівлями.

Школи, коледжі Northwestern University, а також вартість навчання у ВНЗ

У Кампусі Еванстон готують бакалаврів та аспірантів, які здатні вибрати напрямок навчання серед таких шкіл:— менеджменту Келлога;— вища школа;— наук та мистецтв Вайнберга— зв'язку;— музики імені Бьена;— інженерних та прикладних наук Маккормік;— освіти та соціальної політики;— професійних досліджень.

Чиказький кампус включає:1. Мед.школу імені Фейнберг.2. Школу менеджменту Келлога.3. Прітцкерівську школу права.4. Школу професійних досліджень.

Вартість навчання для жителів штату становить, в залежності від обраного напрямку, не більш ніж 20 тисяч доларів. Для іноземних громадян вартість навчання складає $47,251 — на бакалавраті, $43,000 — на магістратурі. Відсоток зарахування складає 17.5, що є не дуже високим показником, тому, серед кандидатів на навчання існує здорова конкуренція. Кваліфіковані фахівці UP-STUDY ще раз підкреслюють, що українцям та іншим, які бажають навчатися у Північно-Західному Університеті, студентам доведеться викластися по максимуму, як в плані вступу, так і в матеріальному, оскільки, додаткові витрати будуть становити не менш ніж половина вартості навчання.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Northwestern University є популярним ВНЗ, який готує висококваліфікованих кадрів сфери бізнесу, інженерії, журналістики. Відрізняється видатними досягненнями в сфері хімії, медицини та економіки. До речі, саме тут винайшли сироватку з мікрочастинок полімолочної кислоти, що допомагає трохи знизити масштаб травми серця при інфаркті міокарда.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини