Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Управління бізнесом» у Польщі

7383
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Управління бізнесом» у Польщі

Наскільки подешевшала спеціальність «Управління бізнесом» у зв'язку з придбанням гривнею більшої стабільності? Як можна ще більше заощадити, вступаючи до РП? Про це Ви дізнаєтеся зі статті.

Вчитися у Республіці Польща стало ще дешевше? Ви не чули цю новину, тоді зверніть увагу, що у зв'язку зі зміцненням статусу гривні на майже 20%, українцям стало ще вигідніше вчитися у Польщі, попри спеціальність. Проте, до вибору досліджень також потрібно ставитися уважно, адже вони повинні відповідати запитам та талантам кожного окремого кандидата, у тому числі бути орієнтованими на майбутнє. Під час літньої вступної кампанії 2019/2020 великий попит, як серед українців та інших іноземців у польських ВНЗ, так і серед локальних громадян, мала спеціальність «Управління бізнесом». Наскільки вона подешевшала у зв'язку з придбанням гривнею більшої стабільності? Як можна ще більше заощадити, вступаючи до РП? Про це Ви дізнаєтеся зі статті.

Особливості вивчення спеціальності «Управління бізнесом» у перспективних університетах Польщі

Студенти, які обрали дану спеціальність, у майбутньому стануть фахівцями, котрі керують різними стадіями виробництва та роботою інших співробітників, щоб бізнес ставав максимально ефективним, та, як наслідок, приносив більше прибутку. Говорячи про управління, мається на увазі організація, планування, впровадження, контроль, моніторинг, та інші завдання, які сприятимуть розвитку бізнесу. У процесі навчання, учні польських університетів, таких як Академія фінансів та бізнесу Вістула, Вроцлавського університету бізнесу або Університету банківської справи у Вроцлаві, котрі викладають спеціальність «Управління бізнесом» на високому рівні з лояльною платою за навчальний рік, вивчатимуть такі предмети:

  • Економіка бізнесу
  • Вища математика
  • Маркетинг
  • Міжнародний бізнес
  • Бухгалтерський облік
  • Управління ризиками
  • Підприємництво
  • Управління персоналом
  • Аудит
  • Інформаційні технології
  • Управління капіталом
  • Бізнес-аналітика

Як подешевшала спеціальність в обраних польських ВНЗ?

Дослідження «Управління бізнесом», які краще вивчати у запропонованих вище університетах, у зв'язку зі зміцненням на, майже 20% української національної валюти, подешевшали у деяких випадках на більш ніж 15 тисяч грн. Розглянемо детальніше:

  • В Академії Вістула плата знизилася у порівнянні з попереднім роком на 7125 грн, оскільки раніше плата становила 41250, а зараз лише 34125 грн. До речі, вступаючи до цього інституту, Ви можете отримати знижку від нашої компанії у розмірі 200 євро.
  • У Вроцлавському університеті бізнесу навчання обходилася 31350, а зараз плата становить 25650 грн. Тут Ви не тільки економите 5700, а й при цьому можете отримати знижку до 150 євро.
  • В Університеті банківської справи можна навчатися спеціальності англійською мовою з економією у 15320 грн.

Переваги навчання в університетах Польщі?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що з кожним роком у розглянутих ВНЗ зростає кількість іноземців. Наприклад, Академія Вістула вже четвертий рік поспіль відповідно до рейтингу «Perspektywy» визнаний найбільш інтернаціоналізованою освітньою установою. У ній навчаються учні з більш, ніж сімдесяти країн світу. Вступаючи до такої багатонаціональної установи, у Вас буде можливість познайомитися з культурою багатьох країн, спілкуючись з їх представниками, водночас поліпшити мовні навички. Більш того, навчання у будь-якому з перерахованих університетів, як за фахом «Управління бізнесом», так і за іншими напрямами, відкриває можливість реалізувати свій потенціал у глобальному масштабі. Це означає, що студенти під час навчання можуть брати участь у програмах обміну, а після отримання диплома — працевлаштуватися у будь-якій індустріально розвинутій країні.

Як заощадити на оплаті освіти у РП?

По-перше, вже той факт, що гривня зміцнилася, дозволяє заощадити до 20 тисяч на рік на оплаті навчання. По-друге, якщо Ви вибирали в якості посередника центр UP-STUDY, у Вас є унікальний шанс завоювати грант на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання, якщо Ви віддасте перевагу одному з наступних ВНЗ: Академії Вістула, Вроцлавському університету бізнесу або Ольштинському університету. По-третє, вступаючи з нашою компанією до будь-якої з перерахованих установ, Ви можете претендувати на знижку — до 300 євро. Також, є можливість заощадити на оплаті послуг компанії, наприклад, вибравши пропозицію «Швидкий вступ на осінь 2020 — 2990 грн» або «Вступай з другом за пів ціни».

Підсумовуючи, зауважимо, що кількість українців у польських ВНЗ зростає з кожним роком. Сьогодні, завдяки зміцненню статусу гривні, а також можливостям отримати додаткові знижки, число земляків у РП буде й далі зростати. Напрямок, котрий розглядається, як і інші спеціальності, Ви знайдете у запропонованих університетах, а щоб без проблем подужати вступний процес, а також отримати додаткові вигоди, рекомендуємо звернутися до центру UP-STUDY.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини