Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Медіа маркетинг та PR» у Польщі

8316
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Медіа маркетинг та PR» у Польщі

Якщо Ви зацікавлені в отриманні освіти в сфері медіа маркетинг та PR, варто прочитати статтю, адже у ній ми розповімо наскільки він подешевшав й дамо інформацію щодо навчальної програми з курсу медіа та піару.

Зміцнення позицій української національної валюти на 20% дозволило нашим прагматичним землякам з меншим обсягом інвестицій навчатися у Республіці Польща. Чому з усіх європейських країн у РП найбільша кількість українців? Тому що у польських університетах плата за освітній рік й без додаткових позитивних аспектів є прийнятною, а рівень якості дозволяє скласти гідну конкуренцію на міжнародному ринку праці. Вирушаючи до Польщі, у молодих українців є також багато можливостей ще здешевити навчання, але перед цим варто вибрати правильного посередника, ВНЗ та спеціальність. На поточний момент великий попит спостерігається на фахівців з медіа маркетингу та піару. Якщо Ви зацікавлені в отриманні освіти з даного напрямку, варто прочитати статтю, адже у ній ми не тільки розповімо наскільки він подешевшав, але й висвітлимо інформацію щодо навчальної програми з курсу медіа та піару.

Що вивчають студенти у процесі придбання кваліфікації в одному з польських ВНЗ у напрямку «Медіа маркетинг та PR»?

Після захисту дипломної роботи та вручення диплома на ринок праці потрапляє фахівець, який займається залученням, а також підтримкою відносин з потенційними клієнтами, які зацікавлені у бренді або організації, за допомогою ЗМІ. Зважаючи на це, у процесі навчання студенти вивчають способи залучення цільової аудиторії, методи створення повідомлень та забезпечення їх доступність з використанням гідного медіаканала. Також вони отримують великі знання у сфері маркетингу, інформаційних технологій та веб-дизайну, журналістики, психології та етика. Крім цього, студентам слід подбати про придбання навичок дослідження, аналізу, комунікації. Молоді люди отримають компетенцію у плануванні маркетингових кампаній для створення позитивного образу продукту або компанії. Навчальна програма передбачає вивчення таких дисциплін:

  • Основи брендингу та реклами
  • Громадські відносини
  • Маркетингові принципи
  • Зв'язки з громадськістю та реклама
  • Інтерактивний веб-дизайн
  • Інформаційні технології
  • Етика ЗМІ
  • Соціальні медіа
  • Медіакультури
  • Бухгалтерський облік
  • Бізнес-статистика
  • Соціальна психологія

Середня зарплата людини, що працює в якості спеціаліста з піару чи медіа-маркетолога, становить 6300 злотих та це на 1600 злотих вище, ніж середня заробітна плата у Польщі.

Як вступити до Польщі з гарантією, при цьому заощадити?

Гривня стала стійкішою (на 20%), тому спеціальність «Медіа маркетинг та піар», як і інші топові напрямки, можна вивчити з суттєвою знижкою. Говорячи про розглянуті дослідження, на поточний момент їх найкраще вивчати в Академії суспільних наук у Варшаві, де річна плата скоротившись на майже 7 тисяч грн. становить 44 тисячі грн. Якщо є охота вчити соціальну медіажурналістику, тоді варто віддати перевагу Академії Вістула, де напрямок подешевшав на 5400 грн, тепер обходиться у 27600 грн. Вступаючи до Vistula University Ви потрапляєте до справжнього багатонаціонального середовища, адже маючи статус «Найбільш інтернаціональний ВНЗ Польщі» відповідно до рейтингу «Перспектива» навчає студентів з більш ніж 70 країн.

Бажаючи ще більше заощадити, рекомендуємо вступати з центром UP-STUDY. На це є ряд причин:

Можна заощадити на оплаті послуг компанії, при цьому отримавши приємні бонуси:

  • «Вступай з другом за пів ціни» — вибір ВНЗ, спеціальності, зарахування, повний спектр послуг: переклад документів, інформаційна підтримка у питанні відкриття візи, безкоштовний підбір житла та багато іншого — за половину вартості для кожного з двох друзів.
  • «Швидкий вступ до Польщі — 2990 грн» — зарахування, підготовлення вступних документів, переклад документів, участь у розіграші грантів. Дана послуга не передбачає отримання повного пакета послуг, але це реально дешевше, ніж вступати самостійно.
  • ««Все Включено» та курс польської мови всього за 5000 грн» — пропозиція для учнів 9-10 класів зі спеціальною ціною, що пропонує у вигляді додаткового бонусу мовний курс.
  • Участь у розіграші грантів на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання, вибираючи один з кращих ВНЗ-партнерів: Академію Вістула, Вроцлавський університет бізнесу, Ольштинський університет або Університет банківської справи у Вроцлаві.

Більш того, компанія UP-STUDY пропонує ексклюзивну знижку при вступі до певних університетів, наприклад, говорячи про розглянуті Академію суспільних наук, вона становить 100-150 євро, Академію Вістула — 200-300 євро.

Отже, вчитися у Польщі тепер не тільки перспективно. Зміцнення гривні призвело до зниження плати для наших земляків у ВНЗ Польщі у середньому на 10-15 тисяч. У сукупності з тим фактом, що українські університети підняли плату, тепер вчитися у РП стало часом дешевше, ніж на Батьківщині, при цьому Ви отримуєте безліч можливостей реалізувати свій потенціал у глобальному масштабі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини