ТОП університетів світу: Пенсильванський університет (University of Pennsylvania). Огляд університету

11385
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Пенсильванський університет (University of Pennsylvania). Огляд університету

UPenn — приватна некомерційна освітня структура Ліги Плюща, яка пропорційно зосереджує свою увагу як на освіті, так і дослідженнях.

Університет Пенсильванії (University of Pennsylvania, (UPenn), (Пенн)) — це установа вищої освіти з багаторічною хорошою репутацією, яка була заснована у 1740 році та розташована у Філадельфії, штат Пенсильванія, США. Університет придбав максимум 5 Quacquarelli Symonds (QS) Stars та є 19-м кращим університетом у світі, відповідно до останнього рейтингу університетів World University Rankings 2018. UPenn — приватна некомерційна освітня структура Ліги Плюща, яка пропорційно зосереджує свою увагу як на освіті, так і дослідженнях. Засновником Пенна був Бенджамін Франклін, який мав своє бачення навчальної програми, що складалося в зосередженні уваги на практичній освіті для торгівлі та державної служби, але цей проект так і не був прийнятий.

Особливості та облаштування UPenn

Бувши однією з перших академічних одиниць, які взяли курс на багатодисциплінарну модель навчання, він також став причалом для багатьох інших інноваційних вчень. Як вже раніше згадувалося, він був створений в 1740-му році, та за свою багаторічну історію, він випустив чимало видатних особистостей, серед яких глави держави, мільярдери, Нобелівські лауреати, губернатори, сенатори та інші непересічні особистості.Більшість будівель цього красивого освітнього закладу створені в напрямку готичного колоніального стилю. На 279 акрах розмістилися школи, коледжі, спортивні майданчики та зали, бібліотеки, дослідницькі центри, лабораторії, каплиці та інші необхідні для навчання та дозвілля будови. Для навчання на програмах бакалаврату виділено 4 коледжі та школи, для освоєння магістратури передбачено дванадцять освітніх закладів University of Pennsylvania.

Проект розміщення всіх навчальних будівель, а також дослідницьких центрів, яких налічується 6 штук, розроблений таким чином, що вони знаходяться у безпосередній близькості, у межах пішої ходи.

Вартість навчання та міждисциплінарні програми

UPenn, як і основна маса університетів Сполучених Штатів, дає можливість навчатися на бакалавраті, магістратурі, аспірантурі та займатися дослідницькою діяльністю. На поточний момент, ВНЗ налічує понад 20 тисяч студентів, іноземні громадяни складають 19%. Для такої кількості студентів, викладацький склад є достатнім та становить 5300 наукових співробітників. Для резидентів країни бакалаврат, як і магістратура обходиться до $20000. Для іноземних громадян справи йдуть кардинально інакше, адже вартість навчання в Пенні може досягати $69340. З огляду на витрати на проживання, харчування та інші побутові дрібниці, які складуть не менше $25000 на рік, фахівці UP-STUDY радять проаналізувати та зіставити свої можливості та швидкість окупності таких колосальних витрат.

Не завжди варто їхати за тридев'ять земель, в пошуках можливості отримання якісного диплома. Він знаходиться ближче, ніж Ви думаєте, для придбання європейського диплома, який відкриє безліч можливостей та обійдеться в рази дешевше, варто віддати перевагу університетам Польщі.

Міждисциплінарні та скоординовані подвійні програми навчання:

1. Інтегрована програма Vagelos з досліджень в сфері енергетики (VIPER).

2. Штучний інтелект: комп'ютерна та когнітивна наука.

3. Управління сестринським та медичним обслуговуванням.

4. Прискорена 7-річна біо-стоматологічна програма

5. Прискорена 6-річна Програма Закону та Медицини.

6. Програма у напрямку управління та технологій Ієроніма Фішера.

7. Програма Мисливця в міжнародних дослідженнях та бізнесі.

8. Сингх в напрямку соціальних та мережевих систем.

9. Програма в напрямку наук про життя та управління Діани та Роя Вагелос.

Підсумовуючи, варто особливо підкреслити, що Пенн став основоположником багатьох шкіл та нових напрямків. Не дарма він має безліч наукових досягнень в різних сферах досліджень та життєдіяльності. Для студентів та дослідників створені ідеальні умови, щоб знаходити нові рішення в глобальних питаннях, але, висока плата та вагома вибірковість можуть стати тим бар'єром, який буде неможливо здолати. Хоча UPenn є престижним ВНЗ, все ж йому завжди можна знайти гідну заміну.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини