ТОП університетів світу: Нью-Йоркський університет (New York University (NYU)). Огляд університету

8624
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Нью-Йоркський університет (New York University (NYU)). Огляд університету

Бувши 52-м у рейтингу університетів QS World 2019, дана американська установа вищої освіти має відмінну репутацію на світовій арені.

Нью-Йоркський університет (NYU) був оцінений в п'ять зірок Quacquarelli Symond (QS), досягаючи максимальних оцінок в категоріях досліджень, інновацій, об'єктів та спеціальних критеріїв.

Бувши 52-м у рейтингу університетів QS World 2019, дана американська установа вищої освіти має відмінну репутацію на світовій арені, а його випускники обераються рекрутерами, про що свідчать відмінні результати NYU в рейтингу успішності 2017 року. New York University посідає третє місце у рейтингу QS World University з тематики, серед іншого варто відзначити: бухгалтерський облік та фінанси, математику, юриспруденцію та юридичні дослідження, психологію, філософію. Серед знаменитих випускників пригадаємо актора Алека Болдуїна, поп-зірку Леді Гагу та знаменитого драматурга Тоні Кушнера.

Особливості та специфіка університету Нью-Йорка

Заснований в Нью-Йорку, New York University має університетські містечка в Манхеттені та Брукліні, в центрі його будівель навколо прекрасного парку Вашингтон-сквер у Грінвіч-Віллідж. Нараховуючи понад 100 років існування (почав свою діяльність у 1831 році), він також один з найстаріших ВНЗ у Сполучених Штатах. Серед наукових співтовариств ця освітня установа дуже популярна своїми дослідниками у напрямку хімії, економіки та медицини. NYU є непублічною навчальною структурою, яка, крім надання послуг освіти сконцентрована на науково-дослідницькый діяльності. Він володіє центрами, розташованими в Аккрі, Берліні, Буенос-Айресі, Флоренції, Лондоні, Мадриді, Парижі, Празі, Сіднеї, Тель-Авіві та Вашингтоні, окрузі Колумбія. Маючи сильний викладацький склад, варто особливо підкреслити, що серед нього, а також студентів-випускників минулих років присутні 38 нобелівських

лауреатів, більш ніж 30 переможців премії Пулітцера, більш ніж 30 переможців премії Академії та сотні членів Національної академії наук. Серед випускників також присутні глави держав, видатні математики, винахідники, діячі ЗМІ, олімпійські чемпіони, керівники компаній зі списку Fortune 500 та астронавти.

Коледжі, школи та вартість навчання в NYU

Крім школи мистецтва, яка вміщує коледж мистецтва та науки, вищу школу мистецтва та науки, а також коледж ліберальних досліджень, NYU налічує ще двадцять навчальних підрозділів, серед яких:

Забезпечуючи студентів всім необхідним: бібліотеками, лабораторіями, міжнародними програмами обміну, гуртожитками, фінансовою підтримкою, ВНЗ навчає 43 тисяч студентів на різних спеціальностях та градусах. Вартість навчання для нерезидентів країни на бакалавраті становить $46,170, магістратура обійдеться у $39,000. Плата за навчання для локальних студентів не перевищує позначки у 20 тисяч доларів. Ділячись багаторічним досвідом, фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу абітурієнтів на те, що навчання в даному університеті вимагає великих інвестицій. Зважаючи на це, а також інші фактори, доречно звернути увагу на більш доступні ВНЗ, які здатні надати якісний диплом з доступною вартістю. Саме такими університетами є ВНЗ Польщі, а наші співробітники допоможуть підібрати спеціальність та комфортну освітню структуру.

Підсумовуючи, варто зауважити, що NYU є перспективним університетом з великою кількістю наукових досягнень, особливо у сфері медицини та хімії. Студентам надаються комфортні умови, міжнародні програми та

фінансова допомога. Викладачі мають високу кваліфікацію та цінуються в наукових колах. На жаль, плата за навчальний рік може бути непосильною для багатьох іноземців, але не варто сумувати, оскільки є багато гідних варіантів, які дозволять отримати якісну освіту за помірну плату.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини