ТОП університетів світу: Національний університет Сінгапуру (National University of Singapore (NUS)). Огляд університету

10099
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Національний університет Сінгапуру (National University of Singapore (NUS)). Огляд університету

Одним з найпопулярніших автономних дослідних університетів є Національний університет Сінгапуру (National University of Singapore (NUS)). NUS — передовий світовий освітній заклад в Азії.

Одним з найпопулярніших автономних дослідних університетів є Національний університет Сінгапуру (National University of Singapore (NUS)). NUS — передовий світовий освітній заклад в Азії, який є провідним університетом Сінгапура, котрий пропонує глобальний підхід до освіти та досліджень, приділяючи особливу увагу азіатським перспективам та знанням. ВНЗ займає величезну територію на заході Сінгапуру. У ньому навчаються студенти з усього світу, оскільки він приваблює своєю сильною дослідницькою діяльністю та передовими методами освіти. Бувши комплексним дослідницьким освітнім закладом з підприємницьким виміром, він надає широкий вибір дисциплін, серед яких: медицина, природничі, точні та інші науки, стоматологія, дизайн, бізнес, комп'ютерні та IT-технології, юриспруденція, музика та багато іншого. Доступні програми як для бакалаврату, так і для післядипломного навчання.

Історія та структура національного сінгапурського університету

Історія йде до 1904 року, коли Цзяк Кім звернувся до губернатора з проханням про виділення коштів на створення медичної школи, що і надалі, в 1905 році було зроблено. У процесі розвитку та вливання інвестицій, школа перетворилася, змінила назву та розширилася. Підвищуючи свій статус, перейшовши на рівень коледжу, відбулося об'єднання з іншою відповідною структурою. За допомогою змін та злиттів, університет Малайї (спочатку медична школа) та його підрозділи в Сінгапурі були перейменовані в 1961 році в Університет Сінгапуру.NUS має 17 факультетів та шкіл в трьох кампусах. Його трансформаційна освіта включає широкомасштабну навчальну програму, підкреслену багатодисциплінарними курсами та перехресним збагаченням. Більш ніж 38 000 студентів з яких 32% іноземців з 100 країн, збагачують співтовариство своїми різноманітними соціальними та культурними особливостями. НУС стрімко створює сприятливе та інноваційне середовище для просування творчого підприємництва в своїй спільноті.

17 школами ВНЗ є:

  • мистецтво та соціальні науки;
  • бізнес;— обчислення;
  • постійна та безперервна освіта;
  • стоматологія;
  • дизайн та навколишнє середовище;
  • медична школа Duke-NUS;
  • інженерія;
  • інтегративні науки та техніка;
  • закон;
  • лікарські засоби:
  • музика;
  • охорона здоров'я;
  • публічна політика;
  • наука;
  • програма університетських вчених;
  • коледж Єльського університету.

Особливості та вартість навчання в НУС

NUS використовує комплексний та багатодисциплінарний підхід до досліджень, працюючи з партнерами з промисловості, уряду та наукових кіл, для вирішення найбільш важливих та складних питань, які мають відношення до Азії та світу. Дослідники зі шкіл та факультетів, які належать сінгапурському університету, 30 науково-дослідних інститутів та центрів університетського рівня, й Дослідницькі центри передового досвіду охоплюють широке коло тем, включаючи: енергетичну, екологічну та міську стійкість; лікування та профілактика захворювань, поширених серед азіатів; активне старіння; передові матеріали; управління ризиками та стійкості фінансових систем. Що стосується останніх досліджень, то в їх основі лежить використання наук про дані, оптимізаційні дослідження та кібербезпеку, для підтримки ініціативи Сінгапуру — Smart Nation.

Вартість навчання для нерезидентів країни становить 15-40 тисяч доларів на рік, в залежності від спеціальності. Також, університет пропонує іноземним громадянам істотні знижки, які допоможуть трохи заощадити, проте, медичні напрямки будуть коштувати не менше 36 тисяч доларів. У порівняння, мед.напрямки в Польщі обійдуться максимум 12 тисяч євро за рік навчання, при тому, що якість не буде поступатися. Також, як об'єктивно помітили фахівці UP-STUDY, в Польщі можна підібрати ВНЗ та спеціальність в інших напрямках, причому за значно нижчу вартість, але з великими перспективами.

Підсумовуючи, підкреслимо, що НУС є передовим ВНЗ не тільки Сінгапуру, а й Азії. Його програми та дослідження приваблюють багатьох іноземців. Але, для європейців варто підшукати щось інше, оскільки вартість навчання, специфіка країни та додаткові витрати — підійдуть далеко не кожному. Для отримання якісної вищої освіти за кордоном, з доступною платою за рік, перспективами швидкого працевлаштування, радимо віддати перевагу університетам Польщі, а наші кваліфіковані співробітники допоможуть підібрати спеціальність та ВНЗ саме для Вас.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини