ТОП університетів світу: Мічиганський університет (University of Michigan, (UM)). Огляд університету

8597
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Мічиганський університет (University of Michigan, (UM)). Огляд університету

Державним ВНЗ став після двадцяти років свого успішного функціонування, але, за фактом, він є найстарішим навчальним закладом штату та, в даний час, вважається одним з провідних дослідницьких інститутів в країні.

Заснований у 1817 році, Мічиганський університет (University of Michigan, (UM)), є державною дослідницькою освітньою структурою, розташованою у місті Анн-Арбор, штат Мічиган. Державним ВНЗ став після двадцяти років свого успішного функціонування, але, за фактом, він є найстарішим навчальним закладом штату та, в даний час, вважається одним з провідних дослідницьких інститутів в країні. Мічиган постійно входить у 25-ку кращих університетів рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University, та сьогодні він виправдав очікування й зайняв 21-шу позицію, розділивши її з університетом Дьюка.

У Мічигані є одна з найбільших шкіл випускників будь-якого університету, в якій проживає понад 540 000 молодих спеціалістів.

Серед знаменитих випускників варто виділити президента США Джеральда Форда, Джеймса Ерл Джонса, Артура Міллера та Сельма Блера.

Історія та облаштування University of Michigan

Як уже згадувалося, ВНЗ був заснований у 1817 році, та, з моменту переїзду у 1837 році в Енн-Арбор, активно розширювався та тепер займає досить значну територію. Детройтська обсерваторія, відкрита у 1854 році, стала його першою дослідною установою. У період з початку двадцятого століття до 20-х років, він нарощував кількість навчальних та інших закладів, серед яких: бібліотеки, студентські центри, нові лікарні та дослідницькі центри. На сьогодні, це солідний навчальний заклад з власною інфраструктурою, статутом та правилами, який дає знання більш ніж 41 тисячі студентів.Майже третина жителів міста Енн-Арбор — учні ВНЗ. Саме університетське містечко нараховує близько 620 великих будівель. На даний момент, цей освітній заклад займає площу в 324 га.

University of Michigan добре облаштований, та, крім необхідних аудиторій, лабораторій та інших установі, в розпорядженні студентів, професорів, науковців та інших присутніх у ВНЗ є: Inglis House (будинок для знатних гостей), поле для гри в гольф, лікарні та клініки.

Факультети та вартість навчання в UM

Мічиган має глобальну спрямованість: більш ніж 200 програм навчання за кордоном на шести континентах. З усіх кандидатів на зарахування до Мічиганського університету, майже 33% абітурієнтів стають студентами ВНЗ. Університет нараховує понад 6200 викладачів, 73 з яких — члени Національної академії, а 470 з них мають у розпорядженні кафедри дисциплін, котрі викладають. Що стосується вартості навчання, то вона відрізняється в залежності від проживання кандидатів. Так, ті учні, які проживають у штаті повинні сплачувати за бакалаврат 12 500 рік та 17 500 доларів — за магістратуру. Водночас як іноземні абітурієнти та ті, хто приїхав вступати з інших штатів можуть розраховувати на 39 тисяч доларів — за магістратуру та 41 811 доларів — за бакалаврат. Супровідні витрати становлять 13-20 тисяч доларів на рік, тому, відсоток іноземців не такий вже великий, адже сумарно витрати будуть близько 65 тисяч доларів.

Як справедливо зауважують фахівці UP-STUDY, існує безліч альтернатив Мічиганському університету, де висока якість навчання поєднується з лояльною платою за навчальний рік. Такими перспективними освітніми структурами є університети Польщі, що пропонують якісний європейський диплом, великий вибір спеціальностей та низьку вартість навчання. За більш детальною інформацією звертайтеся до наших представництв.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що крім навчання, студенти розвиваються в напрямках досліджень та спорту. Університет Мічигану, пропонує програми бакалаврату та магістратури, а також докторські ступені в напрямку гуманітарних, соціальних наук та STEM (наука, техніка, інженерія та математика), професійні ступені в галузі архітектури, бізнесу, медицини, права, фармації, сестринської справи, соціальної роботи, охорони здоров'я та стоматології. Звичайно, якість навчання поза всяких сумнівів висока, але й плата теж не мала, тому ВНЗ доступний не для кожного охочого.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини