ТОП університетів світу: Китайський Університет Гонконгу (The Chinese University of Hong Kong (CUHK)). Огляд університету

7376
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Китайський Університет Гонконгу (The Chinese University of Hong Kong (CUHK)). Огляд університету

Китайський університет Гонконгу (CUHK), заснований у 1963 році, являє собою комплексну дослідницьку структуру зі світовим баченням та місією об'єднання традицій з сучасністю, Китаю із Заходом.

Китайський університет Гонконгу (CUHK), заснований у 1963 році, являє собою комплексну дослідницьку структуру зі світовим баченням та місією об'єднання традицій з сучасністю, Китаю із Заходом. CUHK — це єдина освітня структура в Гонконгу, яка пропонує колегіальну систему та унікальну інтеграцію в сучасну університетську освіту. У дев'яти коледжах ВНЗ пропонується безліч можливостей для неформального навчання на додаток до формальних навчальних програм. Даний навчальний заклад має найбільше, мальовниче та стійко спроектоване університетське містечко в Гонконгу, в комплекті з сучасними навчальними закладами та культурними, спортивними, соціальними та іншими зручностями. Кампус зручно розташований у Шатіні, передмісті в північно-східній частині міста. Відповідно до рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University 2019, Китайський Університет Гонконгу зайняв почесне 46 місце та входить до Топ 50 світових ВНЗ.

Специфіка CUHK

З огляду на своє географічне положення, традиції та зв'язки, CUHK володіє особливими перевагами у вивченні китайської мови, культури, економіки. Різні спеціальності в галузі інженерії (електронна, інформаційна, автоматична) займають провідні позиції на світовому ринку. Його бізнес-школа, юридична школа та медична школа є авторитетними навчальними центрами для професіоналів у відповідних областях, а також для центрів фундаментальних досліджень. Що стосується міждисциплінарних досліджень, CUHK вже давно активно їх просуває в локальному, національному та міжнародному масштабі. Він визначив чотири пріоритети досліджень в Китаї: трансляційна біомедицина, інформаційні технології та технології автоматизації, а також навколишнє середовище та стійкість. Ця установа освіти є світовим лідером в області неінвазивної теорії та методу пренатального тестування, геномних досліджень на заводах зі сталого сільського господарства та продовольчої безпеки, а також теорії кодування мереж, яка революціонізувала передачу даних та мережеві додатки.

Факультети, спеціальності та вартість навчання

У CUHK на восьми факультетах, включаючи мистецтво, ділове адміністрування, освіту, інженерію, право, медицину, науку та соціальну науку, організований широкий спектр академічних програм, що ведуть до бакалаврату. Також, існує можливість вибрати те, що до душі, кандидатам на післядипломну освіту. Найбільше мають популярність спеціальності медичного спрямування та юриспруденції. Вартість навчання для нерезидентів країни як на бакалавраті, так і на магістратурі складає у середньому 18647 доларів, все залежить від градуса та спеціальності. Обов'язково необхідно враховувати витрати на проживання, харчування, транспорт, спорт та інші дрібниці, які обійдуться 17-30 тисяч доларів на рік. Фахівці UP-STUDY рекомендують іноземним кандидатам на навчання ретельно зважувати всі за та проти вибору даної навчальної структури, оскільки вона вимагає великих інвестицій, а період адаптації може сильно затягнутися, оскільки величезна різниця в культурах та менталітеті.

Отже, CUHK — перспективний китайський ВНЗ, який має хорошу репутацію та наукові досягнення. Студенти забезпечені не тільки комфортними аудиторіями, а й добре оснащеними лабораторіями, гуртожитком, бібліотеками та спортивними майданчиками. Маючи високу плату за рік та додаткові витрати, з більш ніж 17 тисяч студентів, тільки 18% — іноземці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини