Як написати вступ до диплома бакалавра, під час навчання в одному з університетів Польщі?

7956
Facebook Twitter
Як написати вступ до диплома бакалавра, під час навчання в одному з університетів Польщі?

Дуже важлива роль у подібному проекті — це початок, тому у статті ми хотіли б поділитися інформацією про те, як написати вступ до BA-дисертації.

Навчання для досягнення будь-якого науково-кваліфікаційного рівня закінчується написанням підсумкової роботи: на бакалавраті — дипломна, на магістратурі — магістерська. Деякі учні польських університетів справляються з цим завданням у спеціально відведений час, інші — беруть академічну відпустку, що теж допустимо під час придбання кваліфікації у Польщі. Канікули — теж хороший час, щоб підігнати дисертацію наприкінці своїх досліджень. Створення більш довгого наукового тексту — непросте завдання та вимагає дотримання багатьох правил та мовної коректності.

Дуже важлива роль у подібному проекті — це початок, тому у статті ми хотіли б поділитися інформацією про те, як написати вступ до BA-дисертації.

Вступ до дипломної роботи, яку зобов'язаний готувати майже кожен студент польського університету

«Вступ» — це початок дипломної роботи, який вводить читача до наступних частин проекту. Він пояснює, у свою чергу, те, про що написано текст, чому така тема була обрана, які джерела використовувалися та т.д. Всупереч поширеній думці, що з хорошого вступу починається весь процес написання даної наукової роботи, це може стати найбільшою помилкою. Найкраще створити «вступ» наприкінці, коли Ви будете впевнені у тому, що вся викладена у ньому інформація повністю стосується проекту.

Бакалаврська робота завжди повинна бути розділеною на частини?

«Вступ» —, як і інші частини дипломної роботи, має бути розділений на частини, в яких автор буде посилатися на конкретні моменти. Починати варто з пояснення назви всього проекту. Якщо робота пов'язана з історичними науками, доречно буде також визначити хронологічну та просторову протяжність змісту. Наступний крок — описати мету та стан дослідження — вони залежать від способу придбання знань. Також варто згадати методологію, тобто методи, які Ви використовували для виконання роботи, наприклад, проведення опитування. У наступній частині «вступу», студентам бакалаврату потрібно розкрити моменти про макет роботи, в якій найкраще підкреслити окремі елементи глав та підрозділів.Наприкінці «введення» також повинна бути коротка інформація про джерела, які використовуються у роботі, тобто, наприклад, про статті та наукові книги, публікації, фрагменти текстів, ілюстрації, словники, енциклопедії, бази даних та інші матеріали. Вступ до BA-дисертації зазвичай має обсяг — 1-2 сторінки стандартизованого машинописного тексту. У разі магістерської або технічної дисертації — це число може збільшитися.

Знання про написання лише «Wstęp» (вступу) саме по собі не дозволить Вам створити всю роботу до кінця Ваших досліджень, оскільки є ще дуже багато важливих аспектів, одним з яких є посилання. Після завершення проекту, інформація про захист дипломної роботи також буде корисна, тому вивчіть її завчасно.

Отже, вступ до дипломної роботи — це важлива частина наукової праці, яка з перших слів повинна зацікавити читача. Багато викладачів рекомендують писати його у самому кінці, тоді він буде максимально точним та інформативним. Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що останнім часом у багатьох польських установах вищої освіти набувають популярності такі способи підтвердження кваліфікації як: індивідуальні проекти, написання наукових коментарів, експертизи та навіть організація показів. Такі методи практично виключають плагіат, а також, що важливо, дозволяють студентам не тільки продемонструвати отримані знання, а й талант.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини