ТОП університетів світу: Кіотський Університет (Kyoto University). Огляд університету

9973
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Кіотський Університет (Kyoto University). Огляд університету

Заснований у 1897 році, Кіотський Університет є другим за величиною університетом в Японії. Цей публічний вищий навчальний заклад володіє кампусом міського типу.

Заснований у 1897 році, Кіотський Університет є другим за величиною університетом в Японії. Цей публічний вищий навчальний заклад володіє кампусом міського типу. 15-й кращий університет Азії відповідно до рейтингу QS Asian University, Кіото випустив щонайменше дев'ять лауреатів Нобелівської премії, у тому числі фізика Макото Кобаяші. У Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 він займає 36-у позицію, розділивши її з Сеульським національним університетом. У Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 він займає 36-у позицію, розділивши її з Сеульським національним університетом. Близько 22 000 студентів зараховуються до університету на програми бакалаврату та післядипломної освіти, та вони засновані на трьох кампусах: Йошида, Уджи та Кацура. Уджи є домом для дослідницьких центрів та лабораторій, пов'язаних з природничими науками, а Кацура був задуманий як «пагорб техно-науки». Йошида — найбільше університетське містечко та розділений на сім різних суб-кампусів.

Особливості та інфраструктура ВНЗ

Студенти, а їх в даній освітній структурі налічується більш ніж 23 тисяч, 7% з яких — іноземці, мають доступ до великих бібліотек та добре облаштованих лабораторій. Варто зазначити, що університет входить в деякі відомі групи та організації, наприклад, APRU (Асоціація університетів Тихоокеанського регіону), ASAIHL (Асоціація вищих навчальних закладів Південно-Східної Азії) та OCW (Консорціум відкритої освіти). Викладацький склад налічує більш ніж 3100 наукових співробітників, які всіляко сприяють всебічному розвитку своїх учнів. Крім інших переваг, ВНЗ надає можливість взяти участь в різноманітних програмах міжнародного обміну.

Факультети та вартість навчання в Kyoto University

Серед факультетів та шкіл, які представляють цю освітню структуру, студенти можуть віддати перевагу будь-якій з запропонованих:

— Факультет інтегрованих досліджень

— Факультет письма

— Факультет освіти

— Факультет права

— Факультет економіки

— Факультет наук

— Медичний факультет

— Факультет фармацевтичних наук

— Інженерний факультет

— Факультет сільського господарства

Також, чимало представлено й вищих шкіл, серед яких:

1. Вища школа письма

2. Вища школа освіти

3. Вища юридична школа

4. Вища школа економіки

5. Вища школа науки

6. Вища медична школа

7. Вища школа фармацевтичних наук

8. Вища інженерна школа

9. Вища школа сільського господарства

10. Вища школа гуманітарних та екологічних досліджень

11. Вища школа енергетики

12. Вища школа азіатських та африканських досліджень

13. Вища школа інформатики

14. Вища школа біотехнологій

15. Вища школа глобальних екологічних досліджень

16. Школа уряду

17. Вища школа менеджменту

18. Юридичний факультет Кіотського університету (тільки японською мовою)

19. Школа громадської охорони здоров'я Кіотського університету

Серед представлених шкіл та факультетів, найпрестижнішими є: наука про життя та медицину, інженерна справа та технології, гуманітарні науки та мистецтво, математичні науки, фізика, хімія.Вартість навчання для резидентів країни становить, як на бакалавраті, так і на магістратурі — $535. Нерезиденти країни можуть розраховувати на плату в розмірі $4,715. Хоча вартість і не є критично високою, але потрібно враховувати ще додаткові витрати, котрі становлять 14-22 тисячі доларів в рік. Також, якщо вибрати цей ВНЗ бажають абітурієнти з України, потрібно враховувати й вартість перельоту на батьківщину, де разова подорож обходиться не менш ніж 2 тисячі доларів. Зважаючи на це, кваліфіковані співробітники UP-STUDY рекомендують придивитися до ближчих за локацією та доступних за вартістю ВНЗ, якими є університети Польщі.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Кіотський Університет — провідний заклад Японії. Він надає якісну освіту та відкриває можливості розвиватися в дослідницькому напрямку. Студентам з Азії відкривається безліч перспектив, але європейцям складно адаптуватися не тільки до іншої методики викладання, а й до традицій та культури країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини