Конференція за участю комісара Європейського Союзу з питань сільського господарства та розвитку сільських районів

8454
Facebook Twitter
Конференція за участю комісара Європейського Союзу з питань сільського господарства та розвитку сільських районів

Загальна сільськогосподарська політика, розвиток сільського господарства, продовольча безпека — ці теми будуть обговорюватися у п'ятницю, 1 березня 2019 року.

Загальна сільськогосподарська політика, розвиток сільського господарства, продовольча безпека — ці теми будуть обговорюватися у п'ятницю, 1 березня 2019 року, під час зустрічі з 9:00 до 12:00 у Конгрес-центрі Сільськогосподарського університету (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie), Республіка Польща. Конференція за участю комісара ЄС з сільського господарства та розвитку сільських районів, Філа Хогана, зацікавить не тільки студентів локальних університетів, а й молодих фахівців зазначеної галузі. Організатори обіцяють велику дозу корисної інформації, цікаві знайомства та можливість отримання додаткових переваг.

Теми конференції будуть зосереджені, серед іншого, навколо багатофункціонального розвитку сільських районів, спільної сільськогосподарської політики та її запланованої реформи, а також безпеки харчових продуктів та підтримки невеликих фермерських господарств у нинішній та майбутній довгостроковій фінансовій перспективі ЄС.Також буде обговорюватися проблема сільського господарства у гірських районах, важливість груп виробників та кооперативів для організації та посилення ролі фермерів у ланцюжку постачання продовольства.Неодмінно трапиться інформація про роль знань, інновацій та досліджень у розвитку сільського господарства (включаючи 7 Рамкову програму, Horizon 2010 Erasmus або Horizon Europe).Важливим моментом конференції стане виступ комісара ЄС з сільського господарства та розвитку сільських районів — Філа Хогана.

Крім того, до програми увійшли виступи представників правління сільськогосподарських палат, груп виробників овочів та Європейського дослідницького центру малих агрохолдингів при Сільськогосподарському університеті у Кракові. Організаторами конференції є: голова комітету з сільського господарства та розвитку сільських районів Європейського парламенту — Чеслав Секерський, голова правління Малопольської сільськогосподарської палати — Ришард Чаіцький та голова правління Сільськогосподарської палати Свєнтокшишки — Ришард Чигла.Конференція пройде під почесним патронатом ректора UR — проф. доктор хаб. Влодзімежа Сади (Włodzimierz Sady).

Програма події

— 08:00-08:45 — Реєстрація учасників

— 09:00-09:15 — Відкриття конференції ректором UR, проф. доктор хаб. Влодзімежем Сади та головою комітету Європейського парламенту з питань сільського господарства та розвитку сільських районів Чеславом Секерським

— 09:15-09:35 — Виступ комісара ЄС з сільського господарства та розвитку сільських районів — Філа Хогана

— 09:35-09:45 — Виступ голови правління Малопольської сільськогосподарської палати Ришарда Чаіцького

— 09:45-09:55 — Виступ заступника голови правління Свєнтокшиської сільськогосподарської палати Здзіслава Войчика

— 09:55-10:05 — Виступ представника груп виробників фруктів — Яна Голонка

— 10:05-10:15 — Виступ представника груп виробників овочів — Мирослава Фуція, президента Spółdzielnia Producentów Warzyw та Owoców "Sielec"

— 10:15-11:00 — Питання із залу (15x3 хвилини)

— 11:00-11:10 — Виступ голови Ради з програмами Європейського центру малих сільськогосподарських досліджень у Краківському університеті — проф. доктор хаб. Веслава Музя

— 11:10 -11:30 — Відповіді на питання та посилання на дискусію комісара Хогана

— 11:30-11:45 — Заключні зауваження — ректор Університету Жешува проф. доктор хаб. Влодзімеж Сади та голова комітету Європейського парламенту з питань сільського господарства та розвитку сільських районів Чеслав Секерський

11:45 — Фуршет

Більше інформації можна знайти на сайті Сільськогосподарського Університету та у соціальних мережах..

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини