ТОП університетів світу: KAIST — Корейська передової інститут науки та техніки (KAIST — Korea Advanced Institute of Science & Technology). Огляд університету

6663
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: KAIST — Корейська передової інститут науки та техніки (KAIST — Korea Advanced Institute of Science & Technology). Огляд університету

Заснований в Теджон та Сеулі, Південна Корея, KAIST є науково-дослідним університетом. Його дослідники розробили свій власний електричний автомобіль OLEV, який може заряджатися від кабелів під дорогою.

Корея Advanced Institute of Science [&] Technology (KAIST) зумів завоювати 41-у позицію у рейтингу QS World University Rankings 2019 завдяки своїй сильній академічній репутації, великій кількості посилань на одного викладача та гудвілу в очах роботодавців. Варто зауважити, що KAIST поділяє свою позицію з Університетом Мельбурна. Згідно з рейтингом QS World University по тематиці, KAIST особливо сильний в ряді предметів STEM, таких як: матеріалознавство, інженерія та технологія, хімія та машинобудування.

Заснований в Теджоні та Сеулі, Південна Корея, KAIST є науково-дослідним університетом.

Його дослідники розробили свій власний електричний автомобіль OLEV, який може заряджатися від кабелів під дорогою.

Історія корейського передового інституту

Інститут зобов'язаний своїм заснуванням Агентству США з міжнародного розвитку, яке видало великий грошовий кредит на його становлення та розвиток. Дана подія сталася у 1971 році, та чималу роль в заснуванні зіграв президент Park Chung-Hee. Академічну схему розробив віце-президент Стенфордського Університету Фредерік Е. Терман в тандемі з професором Політехнічного інституту Брукліном Чунгом Гум-мо. На первинних етапах двома основними функціями були: навчання сучасних вчених та інженерів, а також розробка структури вищої освіти в країні (Кореї). Проводити наукові дослідження почали трохи пізніше (у 1973 році). У 1981 році уряд об'єднав Корейський розширений інститут науки та Корейський інститут науки та техніки (KIST) з метою створення Корейського передового інституту науки та техніки або KAIST. На жаль, через те, що ВНЗ мали різну філософію досліджень, KIST та KAIST розкололися у 1989 році.

Не гаючи часу, в цьому ж році KAIST та Корейський технологічний інститут (KIT) об'єдналися та переїхали з Сеула в Наукове місто Даедок в Теджон.

Особливості навчання та специфіка KAIST

Процес вступу відбувається на підставі середнього балу оцінок в атестаті з предметів математики та профільних напрямків. Також, необхідно надати рекомендаційні листи від вчителів, інші рекомендації, особисті досягнення та мотивації, а також необхідно всіляко продемонструвати свій потенціал. Що стосується вибірковості, то відсоток досить прийнятний, для місцевих студентів становив 14,9%, а для іноземних студентів — менш ніж 13,2%. Це унікальна освітня структура, оскільки повна стипендія надається всім студентам, включаючи іноземних кандидатів, на бакалаврат, магістратуру та докторантуру. Крім того, багато курсів надаються англійською мовою.Згідно JoongAng Daily National Rankings, більш ніж 80% основних курсів, які викладаються в KAIST, проводяться англійською мовою. На поточний момент в інституті навчається понад 10 тисяч студентів, серед яких 4 тисячі освоюють науково-кваліфікаційний рівень магістра, а 6 тисяч — докторанти.

Варто зауважити, що щорічно не менш ніж 600 учнів-іноземців з 70 країн світу вступають в даний ВНЗ, тому він вважається одним з найбільш інтернаціональних в Кореї. На жаль, абітурієнтам з України, країн СНД та європейських держав, часто, дуже складно адаптуватися до навчання та культури країни, тому, їм краще прислухатися до поради фахівців UP-STUDY, які рекомендують придивитися до ВНЗ Польщі. Саме в РП можна швидко звикнути до оточення та манери викладання, отримати якісний європейський диплом та заощадити на оплаті навчання, проживання та іншого.

Підсумовуючи, підкреслимо, що KAIST є передовим ВНЗ Кореї в напрямку досліджень. Також, він надає якісне навчання. Попри велику кількість переваг та високу позицію у рейтингу, він підходить більше резидентам країни або кандидатам ближніх держав, водночас українцям варто віддати перевагу більш близьким за локацією та менталітету країнам.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини