ТОП університетів світу: Іллінойський університет в Урбані-Шампейн (University of Illinois at Urbana-Champaign). Огляд університету

8748
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Іллінойський університет в Урбані-Шампейн (University of Illinois at Urbana-Champaign). Огляд університету

Іллінойський університет в Урбані-Шампейн зайняв 69-е місце у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 та входить до числа 200 кращих в QS Graduate Rankability 2018.

Університет штату Іллінойс в Урбана-Шампейн (також відомий як U або I, штат Іллінойс, Університет штату Іллінойс або UIUC) є державною дослідницькою освітньою структурою в американському штаті Іллінойс. Розташований в Урбана-Шампейн він зайняв 69-е місце у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 та входить до числа 200 кращих в QS Graduate Rankability 2018. Дана установа вищої освіти входить до числа 50 кращих ВНЗ світу з лінгвістики, інформатики та інформаційних систем, громадянської та структурної інженерії, електротехнічної та електронної техніки, машинобудування, сільського та лісового господарства, психології, хімії, екологічних досліджень, матеріалознавства, фізики та астрономії, та інших напрямках.

Основні відомості про UIUC

Ця публічна освітня установа була заснована у 1867 році та є флагманським закладом, що входить до системи університетів штату Іллінойс, а також одним із засновників Big Ten конференції. Маючи членство в Асоціації американських університетів, він класифікується як дослідницький університет R1 відповідно до класифікації вищих навчальних закладів Карнегі, що означає найвищу дослідницьку діяльність. За останні кілька років статистика показує, що UIUC витрачає в середньому в один навчальний рік не менш ніж 649 мільйонів доларів на проведення досліджень. При ньому знаходиться Національний центр суперкомп'ютерних додатків (NCSA), який є домівкою для найшвидшого суперкомп'ютера в університетському містечку. U штат Іллінойс має 651 будівлю, які розміщені на 6 370 акрах, а його річний бюджет у 2017 році склав більш ніж 2.1 мільярда доларів. Він керує Дослідницьким парком, де знаходяться інноваційні центри для багатонаціональних корпорацій та публічно торговельних фірм, включаючи Abbott, Caterpillar, Capital One, State Farm і Yahoo.

Специфіка вступу та вартість навчання у ВНЗ

Як і інші американські установи вищої освіти, UIUC виставляє цілком реальні вимоги до кандидатів на навчання. Серед основних варто виділити: надання результатів попередньої успішності, результати тесту, який підтверджує рівень володіння англійською мовою, а також рекомендації та мотиваційні листи. Варто підкреслити, що відсоток зарахування досить високий, але, все ж варіює залежно від обраного науково-кваліфікаційного ступеня та спеціальності. До слова, університет складається з 17 коледжів, які пропонують більш ніж 150 програм навчання. На сьогодні, у ВНЗ навчається понад 45 тисяч студентів, іноземців практично 20%. Академічний персонал нараховує понад 2500 викладачів, які відповідають вимогам займаної посади та мають власні методики донесення інформації до своїх учнів. Вартість навчання для іноземців на бакалавраті становить $30,228/рік. Також, доречно враховувати витрати на проживання, харчування, спорт та дозвілля, які тут досягають 20 тисяч доларів на рік.

Такі інвестиції, а також інші особливості UIUC підходять далеко не кожному кандидату на навчання, тому, фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до університетів Польщі. Освітні установи РП пропонують прості умови вступу, великий вибір спеціальностей як польською, так і англійською мовою, доступну плату та низькі супровідні витрати.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що студенти університету штату Іллінойс, крім навчання та досліджень, активно займаються спортом. Також, ВНЗ дає можливість брати участь у програмах міжнародного обміну. Щоб трохи знизити витрати, існує можливість отримати стипендії або іншу матеріальну підтримку, але для іноземців, часто, це не вирішує питання з матеріальною стороною навчання в UIUC.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини