ТОП університетів світу: Гонконгський університет науки та технологій (The Hong Kong University of Science and Технологій (HKUST)). Огляд університету

6850
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Гонконгський університет науки та технологій (The Hong Kong University of Science and Технологій (HKUST)). Огляд університету

Займаючи 30-те місце в Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019, цей молодий та амбітний університет вийшов за рамки найбільш сміливих мрій. У 2017 році HKUST був № 2 у 50 кращих університетів світу у віці до 50 років QS.

Гонконгський університет науки та технологій (HKUST), заснований у 1991 році, є міжнародним дослідницьким закладом, який займається першокласною освітою та дослідженнями. Переслідує місію просування навчання та знань з допомогою навчання та досліджень, зокрема в галузі науки, техніки, інженерії, управління та бізнес-досліджень, доповнених гуманітарними та соціальними науками, а також надання допомоги в соціально-економічному розвитку Гонконгу. Займаючи 30-те місце в Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019, цей молодий та амбітний університет вийшов за рамки найбільш сміливих мрій. У 2017 році HKUST був № 2 у 50 кращих університетів світу у віці до 50 років QS.

Особливості та інфраструктура HKUST

У Гонконзі, ця освітня структура є одним з восьми статутних університетів. Основну частину фінансування ВНЗ складають вливання від Комітету з грантів університетів. Керівництво відбувається з подачі Ради, що включає 27 членів. Як і в подібних установах Гонконгу, головний виконавчий директор освітньої структури є і її канцлером.

Що стосується облаштування, то головний кампус університету займає територію в 24 га, яка, в основному, є похилою, тому багато споруд та будівель побудовані на окремих терасах. Маючи кілька окремих шкіл, HKUST забезпечує високу продуктивність. Інженерна школа названа № 15 серед 500 кращих інженерних та технологічних університетів світу за рейтингами QS, опублікованими в 2017 році. Вона займає друге місце у Великому Китаї. Його дуже популярна програма Kellogg-HKUST Executive MBA (EMBA), на тлі високих очікувань, за останні 11 років також очолила глобальне рейтингове агентство Financial Times EMBA.

Факультети, кількість студентів та вартість навчання

На поточний момент, в HKUST навчається понад 14 000 студентів, серед яких присутні іноземці з 70 країн на п'яти континентах. Учні, які віддають перевагу навчанню в даній освітній структурі, розширюють свої горизонти, приєднавшись до різноманітних програм обміну Університету, які тепер включають більш ніж 250 партнерів у всьому світі. HKUST має, у цілому, 39 факультетів, які отримали ім'я стипендіатів Інституту інженерів з електротехніки та електроніки (IEEE). У 2011 році його факультет отримав п'ять державних нагород в галузі науки та техніки, які є одними з найпрестижніших нагород у галузі науки та техніки, наданих Державною радою Китайської Народної Республіки. Серед великої різноманітності програм та шкіл, де можна освоїти як бакалаврат, так і здобути післядипломну освіту, варто відзначити цікаво розроблені міждисциплінарні курси:

1. Бакалавр з екологічного менеджменту та технології.

2. Бакалаврат в індивідуальному міждисциплінарному майорі.

3. Бакалаврат з управління ризиками та бізнес-аналітиці.

4. Двоступенева програма в області технологій та управління.

Фахівці UP-STUDY рекомендують неодноразово обміркувати та зважити доцільність вступу до університетів далекого зарубіжжя, оскільки культура, менталітет, особливості та рівень життя кардинально відрізняються та багатьом іноземцям дуже складно адаптуватися та звикнути до абсолютно нового життєвого укладу, а це може позначитися на навчанні. Щодо вартості, вона не перевищує 20 тисяч доларів за рік навчання, все залежить від градуса та спеціальності.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що HKUS буде цікавий тим студентам, які серйозно налаштовані на наукову та дослідницьку діяльність навіть після закінчення навчальної структури. Також, ВНЗ є новатором у багатьох напрямках. Маючи обладнані, за останнім словом техніки, лабораторії, він сприяє проведенню випробувань та втіленню нових ідей у ​​життя.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини