5 грантів на безкоштовне навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

5917
Facebook Twitter
5 грантів на безкоштовне навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

В даній статті ми розкриємо теми, які стосуються грантів на безкоштовне навчання в Польщі, а, зокрема, про програму, засновану UP-STUDY спільно з університетом MWSLIT у Вроцлаві.

Сьогодні, багато українських студентів замислюються про придбання вищої освіти за кордоном. Цьому сприяють ряд причин — якісне навчання за Болонською системою, кваліфіковане викладання представниками різних країн, отримання європейського диплома, з яким, у випускників є всі шанси влаштуватися на високооплачувані посади в міжнародні престижні компанії. Крім того, завдяки стипендіям, конкурсам, грантам — освіта в Республіці Польща стала доступнішою для іноземних студентів. Тому, в даній статті ми розкриємо теми, які стосуються грантів на безкоштовне навчання в Польщі, а, зокрема, про програму, засновану UP-STUDY спільно з університетом MWSLIT у Вроцлаві.

Вступ українських абітурієнтів з UP-STUDY

Центр Польської Освіти UP-STUDY є однією з провідних компаній Україні, яка спеціалізується на допомозі під час вступу до престижних університетів Польщі, та має одинадцятирічний досвід в цій області. UP-STUDY надає гарантований 100% вступ до польського ВНЗ, що Вас цікавить, консультацію кваліфікованих співробітників в процесі зарахування, та підтримку 24/7 студентів під час навчання, безпосередньо, в Польщі. Також, наша компанія має 26 представництв по всій Україні, 3 представництва в Польщі, в яких Ви більш докладно можете дізнатися всю необхідну інформацію.

Університет MWSLIT у Вроцлаві

Протягом 11 років існування, компанія UP-STUDY відмінно зарекомендувала себе, як надійний партнер. Тому, на даний момент, UP-STUDY співпрацює з 12 відомими університетами Польщі. Одним з таких університетів-партнерів є Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві (MWSLIT). Даний ВНЗ існує з 2001 року та є єдиним приватним польським навчальним закладом, який надає навчання на магістра за спеціальністю Логіст. Після закінчення навчання, випускники MWSLIT отримують два дипломи, які котуються в усьому світі — це польський державний та французький диплом ESIDEC.

Гранти на навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві спільно з Центром Польського Освіти UP-STUDY надає 5 грантів на безкоштовне навчання, як іноземним студентам, так і польським. Проект «Міжнародна дипломна програма в галузі логістики від MWSLIT та UP-STUDY» спрямований на підтримку п'яти студентів магістратури факультету Логістика англійською мовою за допомогою дослідних проектів. Дана програма фінансується Європейським Союзом. Зокрема, всесвітньою некомерційною організацією, яка займається розвитком талановитої молоді в науково-дослідній галузі — European Fund Knowledge Education Development. В рамках цього гранту студентам буде запропоновано:

— закінчити курси з вивчення польської мови, які, в цілому, становлять 120 годин;— пройти підготовку до навчального процесу в університеті та введення в курс, відносно системи польської освіти;— під час навчання на магістра отримати необхідні знання англійською мовою в досліджуваній області, яка буде актуальна та потрібна в даний час;— отримати консультацію та допомогу відомих закордонних викладачів в реалізації програми міжнародних досліджень;— вільний доступ до сучасного обладнання, необхідної інформації та архівів в бібліотеці;— фінансування витрат на проживання — до 300 злотих/місяць.

Претендувати на грант можуть ті студенти, які мають дипломом бакалавра за спеціальністю Логіст, вільно володіє англійською мовою та є учасниками програми UP-STUDY. Співбесіда для охочих отримати цей грант здійснюється в форматі онлайн-тесту. Період приймання заявок студентів буде проводитися з червня по серпень 2018 року.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що гранти для навчання є відмінною можливістю безкоштовно отримати вищу освіту за кордоном для обдарованих студентів з України. Даний грант від MWSLIT та UP-STUDY має ряд переваг для студентів, які хочуть отримати європейський диплом магістра з логістики. Також, в навчальний процес за цим проектом будуть залучені іноземні викладачі з професійним стажем в області логістики.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини