5 грантів на безкоштовне навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

6447
Facebook Twitter
5 грантів на безкоштовне навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

В даній статті ми розкриємо теми, які стосуються грантів на безкоштовне навчання в Польщі, а, зокрема, про програму, засновану UP-STUDY спільно з університетом MWSLIT у Вроцлаві.

Сьогодні, багато українських студентів замислюються про придбання вищої освіти за кордоном. Цьому сприяють ряд причин — якісне навчання за Болонською системою, кваліфіковане викладання представниками різних країн, отримання європейського диплома, з яким, у випускників є всі шанси влаштуватися на високооплачувані посади в міжнародні престижні компанії. Крім того, завдяки стипендіям, конкурсам, грантам — освіта в Республіці Польща стала доступнішою для іноземних студентів. Тому, в даній статті ми розкриємо теми, які стосуються грантів на безкоштовне навчання в Польщі, а, зокрема, про програму, засновану UP-STUDY спільно з університетом MWSLIT у Вроцлаві.

Вступ українських абітурієнтів з UP-STUDY

Центр Польської Освіти UP-STUDY є однією з провідних компаній Україні, яка спеціалізується на допомозі під час вступу до престижних університетів Польщі, та має одинадцятирічний досвід в цій області. UP-STUDY надає гарантований 100% вступ до польського ВНЗ, що Вас цікавить, консультацію кваліфікованих співробітників в процесі зарахування, та підтримку 24/7 студентів під час навчання, безпосередньо, в Польщі. Також, наша компанія має 26 представництв по всій Україні, 3 представництва в Польщі, в яких Ви більш докладно можете дізнатися всю необхідну інформацію.

Університет MWSLIT у Вроцлаві

Протягом 11 років існування, компанія UP-STUDY відмінно зарекомендувала себе, як надійний партнер. Тому, на даний момент, UP-STUDY співпрацює з 12 відомими університетами Польщі. Одним з таких університетів-партнерів є Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві (MWSLIT). Даний ВНЗ існує з 2001 року та є єдиним приватним польським навчальним закладом, який надає навчання на магістра за спеціальністю Логіст. Після закінчення навчання, випускники MWSLIT отримують два дипломи, які котуються в усьому світі — це польський державний та французький диплом ESIDEC.

Гранти на навчання від університету MWSLIT та UP-STUDY

Міжнародний Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві спільно з Центром Польського Освіти UP-STUDY надає 5 грантів на безкоштовне навчання, як іноземним студентам, так і польським. Проект «Міжнародна дипломна програма в галузі логістики від MWSLIT та UP-STUDY» спрямований на підтримку п'яти студентів магістратури факультету Логістика англійською мовою за допомогою дослідних проектів. Дана програма фінансується Європейським Союзом. Зокрема, всесвітньою некомерційною організацією, яка займається розвитком талановитої молоді в науково-дослідній галузі — European Fund Knowledge Education Development. В рамках цього гранту студентам буде запропоновано:

— закінчити курси з вивчення польської мови, які, в цілому, становлять 120 годин;— пройти підготовку до навчального процесу в університеті та введення в курс, відносно системи польської освіти;— під час навчання на магістра отримати необхідні знання англійською мовою в досліджуваній області, яка буде актуальна та потрібна в даний час;— отримати консультацію та допомогу відомих закордонних викладачів в реалізації програми міжнародних досліджень;— вільний доступ до сучасного обладнання, необхідної інформації та архівів в бібліотеці;— фінансування витрат на проживання — до 300 злотих/місяць.

Претендувати на грант можуть ті студенти, які мають дипломом бакалавра за спеціальністю Логіст, вільно володіє англійською мовою та є учасниками програми UP-STUDY. Співбесіда для охочих отримати цей грант здійснюється в форматі онлайн-тесту. Період приймання заявок студентів буде проводитися з червня по серпень 2018 року.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що гранти для навчання є відмінною можливістю безкоштовно отримати вищу освіту за кордоном для обдарованих студентів з України. Даний грант від MWSLIT та UP-STUDY має ряд переваг для студентів, які хочуть отримати європейський диплом магістра з логістики. Також, в навчальний процес за цим проектом будуть залучені іноземні викладачі з професійним стажем в області логістики.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини