ТОП університетів світу: Делфтский технологічний університет (Delft University of Technology). Огляд університету

8199
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Делфтский технологічний університет (Delft University of Technology). Огляд університету

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Делфтский технологічний університет є 54-м кращим університетом у світі.

Бувши 54-м кращим університетом у світі, згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Делфтский технологічний університет особливо виділяється з ряду предметів STEM, таких, як: громадянська та будівельна інженерія, машинобудування, екологічні дослідження, інженерна справа та технології, архітектура.

Ця установа вищої освіти, яка також відома як TU Delft, є найбільшим та найстарішим державним технологічним університетом країни, розташованим в Делфті, Нідерланди. Він вважається одним з кращих закладів освіти в напрямку техніки та технологій в усьому світі, як правило, спостерігається в топ-20 найбільш шанованих рейтингів. Він неодноразово вважався найкращим університетом технологій у Нідерландах та одним з перспективних в глобальному масштабі.

Інфраструктура та особливості TU Delft

Як уже згадувалося, ВНЗ заснований в Делфті у 1842 році, та має один з найбільших кампусів у світі. Розширюючись на 161 гектар, в ньому є ресторани, парки, велосипедні доріжки, ботанічний сад, новий медіацентр, льотний тренажер та аеродинаміка, а також рухова лабораторія. Всі будівлі та корпусу даної освітньої структури, серед яких бібліотеки, академічні аудиторії, дослідницькі та наукові лабораторії, інші важливі будівлі розміщені таким чином, що знаходяться в пішій доступності. Переміщаючись від одного будинку до іншого, студенти, викладачі та інші співробітники ВНЗ мають можливість помилуватися прекрасним видом мальовничих парків. У 2009 році був відкритий новий кампус під назвою Мекелпарк, який об'єднує понад 11 окремих корпусів, розташованих в green-зоні. Проявляючи турботу про своїх учнів, та володіючи інформацією про те, що ВНЗ не має можливості надати місце проживання всім студентам, TU Delft займається питанням розселення поза своїх володінь.

Кількість студентів та вартість навчання в Делфті

Маючи вісім факультетів та численні науково-дослідні інститути, в Делфтському технологічному університеті навчається понад 19 000 студентів (бакалаврат та аспірантура), які знаходяться під опікою та чуйним керівництвом понад 2900 вчених та 2100 співробітників з підтримки та управління. ВНЗ має такі факультети:

1. Факультет механіки, морської техніки та матеріалознавства;

2. Факультет архітектури;

3. Факультет цивільного будівництва та геофізичних досліджень;

4. Факультет електротехніки, математики та інформатики;

5. Промислове проектування;

6. Аерокосмічна техніка;

7. Технології, політика та управління;

8. Факультет прикладних наук;

Вартість навчання на бакалавраті для іноземців не перевищує 11 тисяч доларів, магістратура обійдеться трохи дорожче — $16,461/рік. Громадяни країни можуть розраховувати на плату, що не перевищує позначку у 2500 доларів. Фахівці UP-STUDY рекомендують ретельно придивитися до даної структури, та визначити доцільність вступу до неї для кожного абітурієнта окремо, оскільки, різниця в менталітеті, культурі, а також чималі витрати — можуть стати суттєвою перешкодою.

З вищевказаної інформації можна зробити висновок, що TU Delft — один з найбільш масштабних технологічних установ Нідерландів, який відкриває свої двері всім охочим, про що свідчить показник іноземців серед учнів (21%). Він відомий широким масам завдяки прояву високої активності у напрямку інновацій. Проте він не є єдиним у своєму роді, альтернативи є значно ближче та за менші матеріальні засоби.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини