Топ 5 здібностей, які стануть у пригоді на першій роботі

1088
Facebook Twitter
Топ 5 здібностей, які стануть у пригоді на першій роботі

Перша робота — це завжди бентежно, попри країну працевлаштування. То які ж навички знадобляться фахівцям, які тільки отримали диплом польського або іншого університету? Про це детально поговоримо у даній статті

Перша робота — це завжди бентежно, попри країну працевлаштування. Дипломовані фахівці, які щойно закінчили університет, зі страхом та надіями занурюються у нові обставини. Природно, крім того, що фахівець повинен володіти знаннями професії, стануть у пригоді й додаткові компетенції, які допоможуть організувати робочий процес, місце, орієнтуватися у структурі поставлених завдань та методах їх виконання та багато іншого. То які ж навички знадобляться фахівцям, які тільки отримали диплом польського або іншого університету? Про це детально поговоримо у даній статті.

П'ять компетенцій, які будуть корисними молодим фахівцям

Фахівці UP-STUDY підготували перелік тих навичок, які принесуть користь не тільки працівнику, залученому на першому місці праці, а й роботодавцю, оскільки ефективний співробітник — знахідка для компанії будь-якого напряму діяльності.

1. Творчість. Цю якість виділяють молоді фахівці при розмові з рекрутерами. Та це сила молодих фахівців, які не забруднені корпоративними правилами, підходять до проектів з готовністю та без забобонів. Творчість, не просто вигадує нові ідеї. Це можливість створити рішення, яке може бути застосоване у конкретній ситуації. Творчий потенціал фахівця може виражатися у покладених на нього завданнях чи обов'язках, в офісному житті.

2. Смирення. Для людей, тільки що отримали першу посаду важливо не хизуватися кількістю ступенів та знань мов. Все повинно бути у міру, роботодавець і так у курсі основних навичок нового співробітника, тому при потребі знайде їм потрібне застосування. Якщо у Вас немає професійного досвіду, багато елементів роботи залишаються загадкою. Не можна нехтувати елементарними завданнями лише спираючись на сильну теоретичну базу, тому адекватна смиренність буде до речі.

3. Командна робота. Співпраця з іншими людьми є ключовим вмінням. Те, чи зможемо ми досягти згоди з іншими, може бути продемонстровано найбільш повно — рідко у нового співробітника є абсолютно незалежне завдання. Уважно прислухаючись до команди, беручи на себе відповідальність за її дії, дотримуючись термінів та пропонуючи допомогу, можна успішно взаємодіяти та домогтися максимального результату, як для компанії, так і для особистісного зростання.

4. Уміння активно слухати. Ви повинні слухати, щоб вчитися. Вибіркове прослуховування, відсутність концентрації уваги, переривання, занадто швидка оцінка отриманої інформації — це найбільш поширені проблеми молодих співробітників. Людина, яка замовляє завдання, намагається пояснити, як це зробити, та тим часом працівник поспішно визнає, що знає, що відбувається, та проводить два дні, виконуючи роботу неправильно. Де проблема? У відсутності вислуховування з розумінням та здійсненні основних помилок у спілкуванні.

5. Здатність перетворювати теорію у практику. «У голові повно теорії, але коли справа доходить до практики, виникають проблеми» — це проблема випускників, які отримали першу роботу. Відсутність здатності використовувати знання на практиці є стандартом для багатьох студентів та випускників. Як з цим боротися? Під час навчання краще поставити собі питання, як Ви можете використовувати отримані знання, запитати про це професорів та взяти участь у більшій кількості проектів та вправ.

Під час роботи, перш ніж почнете виконувати завдання з академічною амбулаторією, краще запитати, на що саме посилається той, хто дав завдання.

Підсумовуючи, зауважимо, що важливим є потенціал. Люди, залучені вперше після навчання, повинні пам'ятати, що під час їх перебування у компанії оцінюється не стільки поточна готовність бути фахівцем або експертом, скільки потенціал розвитку. Відмінні знання професії, додаткові навички та потенціал — це ті складові, які допоможуть молодим фахівцям швидко стати професіоналами своєї справи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини