ТОП 3 професій, після навчання яким, роботодавці охочіше беруть на роботу

1585
Facebook Twitter
ТОП 3 професій, після навчання яким, роботодавці охочіше беруть на роботу

Які саме спеціальності варто отримувати, щоб роботодавці навперебій пропонували місце роботи та гідну зарплату? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Кожен свідомий випускник школи, ще до моменту отримання атестата зрілості, намагається завчасно визначитися з професією, за якою буде здобувати вищу освіту. Це відповідальний крок, адже дуже часто отримавши потрібну кваліфікацію в обраному напрямку, молодий фахівець працює на цьому терені все життя. Звичайно, завжди є можливість змінити рід діяльності, спробувати сили в іншому річищі, але далеко не кожен на таке може зважитися, тому основна маса людей прагне зробити перший вибір максимально вірно. До уваги беруться не тільки особисті схильності, таланти, побажання, але також тенденції локального та глобального ринків праці, потенціал професії, рівень майбутньої винагороди та інші обставини. Є професії, які більше за інших мають популярність, причому така тенденція обіцяє зберегтися на кілька років. То які саме спеціальності варто отримувати, щоб роботодавці навперебій пропонували місце роботи та гідну зарплату? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Напрями досліджень, які варто вибрати, щоб бути затребуваним фахівцем

Якщо ми будемо розглядати конкретно професії, тоді, з огляду на те, що країни Європейського Союзу та інші індустріально розвинені держави відчувають гостру нестачу кадрів сфери ІТ, їх перелік буде складатися лише з тих, які пов'язані з інформаційними технологіями. Але не всім же хочеться та варто вчитися на айтішників. Тому, фахівці центру польської освіти UP-STUDY пропонують розглянути топ 3 факультетів, вибравши спеціальність на яких, буде можливість швидко працевлаштуватися, оскільки ринок потребує подібних експертів. Запропонований перелік надамо у порядку спадання, отже, перший запропонований факультет з його спеціальностями буде найбільш перспективним, напрямки досліджень останнього ж мають трохи менший попит серед роботодавців.

1. Інформатика, ІТ. Всі спеціальності напряму інформаційних технологій затребувані, добре оплачуються, дозволяють знайти місце роботи, як у міжнародній корпорації, так і влаштуватися фрілансером з гнучким графіком. Деякі професії більш високооплачувані, інші дозволяють заробити трохи менше, але, що можна сказати напевно, вчитися потрібно й після отримання диплома, тобто постійно.

2. Графіка. Це факультет, де можна знайти спеціальності на будь-який смак, але об'єднує їх одне — художній талант та бажання працювати з комп'ютерними програмами, таким чином відтворюючи перше у другому. Напрямків дійсно багато, радує те, що всі професії затребувані, теж є шанс працювати, не прив'язуючись до конкретної компанії, ну і, при належному досвіді, хороший заробіток буде забезпечений.

3. Архітектура. Це той факультет, де здобувши один фах, молодий фахівець якщо є охота або необхідність може перепрофілюватися без проблем у дизайнера. Напрямків для вибору більш, ніж достатньо. Працювати дипломовані фахівці можуть у комерційних та державних структурах, міжнародних та глобальних компаніях, вдома та в офісі, обмежень немає, цінується талант, професіоналізм та вміння втілювати ідею у реальність.

З викладеної інформації випливає, що найбільші шанси на швидке й успішне працевлаштування у людей професій ІТ, архітектури та графіки.

До слова, всі ці напрямки можна вивчити в обраних ВНЗ Польщі за цілком прийнятною річною вартістю. За більш детальною інформацією звертайтеся до будь-якого з 28-ми UP-представництв, та наші фахівці не тільки допоможуть з вибором конкретного ВНЗ та спеціальності, але також нададуть підтримку у питаннях вибору житла, відкриття візи та в інших насущних нюансах, пов'язаних з вступом до РП.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини