Тиждень мозку. Вже з понеділка захоплюючі лекції, виставки та шоу

8414
Facebook Twitter
Тиждень мозку. Вже з понеділка захоплюючі лекції, виставки та шоу

Видатні фахівці з неврології представлять на лекціях останні досягнення в області нейробіології, психології та психіатрії, не тільки наукові, але і практичні.

Видатні фахівці з неврології представлять на лекціях останні досягнення в області нейробіології, психології та психіатрії, не тільки наукові, але і практичні. Девізом цього року стане «Молодий мозок». «Тиждень мозку» 2018 року відбудеться 12-17 березня в Інституті експериментальної біології Марсель Ненко ПАС у Варшаві (вулиця Пастер, 3), Республіка Польща. Даний захід організовано Інститутом Ненко, польським товариством з вивчення нервової системи та нейробіологічним комітетом польської академії наук. Взяти участь мають можливість студенти польських освітніх структур, фахівці галузі неврології та інші громадяни країни, яких цікавить дана тематика.

У поточному році вчені нададуть вичерпні відповіді на такі питання:— як має виглядати правильний розвиток мозку?— що впливає на розвиток мозку у немовлят?— які соціальні потреби мозку?— як виглядає емоційне життя, коли мозок голодує?— вірно, що двомовний мозок «дивиться» та «поводиться» інакше, ніж той, який використовує тільки одну мову?— чи можливо, щоб мозок був готовий вчитися математиці з народження?— чи можуть сучасні технології бути корисними в математичній освіті?В останній, шостий день заходу (в суботу, 17 березня) в 11-15 проводитимуться виставки та демонстрації про таємниці мозку та розуму, а також скринінг «Фотон» (15.30.) та обговорення з його творцями. Всі дні в рамках даного заходу обіцяють бути насиченими та принести, крім позитивних емоцій, багато корисної та абсолютно нової інформації.

Лекції «Тижня мозку» почнуться з понеділка, де першою темою буде «Особливості мозку немовляти»

Мозок дитини розвивається «зануреним» в соціальний світ. Основа нашого раннього досвіду пов'язана з людськими взаємодіями, що має вирішальне значення для формування функції мозку. З перших днів новонароджені воліють обличчя та людські голоси та дуже часто беруть участь в грі лицем до лиця.

ВІВТОРОК: «Соціальне життя голодного мозку»

Dr hab. n. med. Katarzyna Kucharska — професор Інституту психіатрії та неврології у Варшаві, фахівець-психіатр, керівник клініки Нервіце, розлади особистості та харчування в IPiN розкриє всі аспекти голодування мозку.

Середа: «Чи відрізняється двомовний мозок від одномовного?»

Dr hab. Софія Водницька, яка очолює Лабораторію мовної психології та двомовності «лангусти» в Інституті психології Ягеллонського університету. Ця лекція буде корисна не тільки для студентів польських університетів, а й для майбутніх мам, які мають багатонаціональні сім'ї або сімей, які виховують дітей білінгвів.

ЧЕТВЕР: Комп'ютерні ігри, планшети та консолі в класах математики?»

Предметом обговорення даної лекції будуть автоматизовані методи математичної освіти та терапія дискалькулії.

П'ЯТНИЦЯ: «Як виникає нервова система?»

Професор dr hab. Кшиштоф Турлейскі прочитає лекції з нейрофізіології, нейроанатомії та поведінки тварин в Університеті Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві.

Не тільки студентам польських установ вищої освіти варто знати, що розвиток нервової системи є надзвичайно складним та проходить через багато етапів. У кожному з них переважають інші процеси, поступово формують його структуру та зв'язки. Не всі з цих процесів збільшують кількість нових елементів — однаково важливо видалити надлишкові або неефективні елементи та з'єднання. Протягом цього періоду розвитку необхідно впливати на фактори навколишнього середовища, в тому числі сенсорні стимули. Таким чином, нервова система формується вродженими чинниками та навколишнім середовищем, та її трансформація триває все життя.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини