«Театр — дзеркало душі» — взяти участь у конференції!

7821
Facebook Twitter
«Театр — дзеркало душі» — взяти участь у конференції!

До участі допускаються студенти польських університетів, фахівці медичного профілю, молоді вчені та інші зацікавлені особи.

Психолог асоціюється у багатьох людей тільки з навчанням та канапою. Навіть деяким психологам важко знайти терапію в інших контекстах, ніж вести бесіди у чотирьох стінах тихої кімнати. Це не єдине обличчя, яке властиве терапії. Воно може також містити більш художні засоби комунікації та впливу. Терапевтичний аспект мистецтва стане предметом видання цього року конференції «Театральне дзеркало душі», яка відбудеться 9 червня 2018 року в Академії театрального мистецтва у Вроцлаві, Республіка Польща, на Браніборській вулиці 59. До участі допускаються студенти польських університетів, фахівці медичного профілю, молоді вчені та інші зацікавлені особи.

Члени Круга творчих ініціатив, тобто студенти психології та педагогіки про творчі душі та уми, хочуть представити лекції слухачам, зацікавленим у дослідженні питання терапії через мистецтво. Цієї весни організатори заходу хочуть продемонструвати не тільки нове обличчя терапії — вказівка ​​на нетрадиційні місця та форми, в яких ми можемо його знайти, але й методи, що показують невідомі для багатьох терапевтичні функції, виконувані різними вимірами мистецтва: хореотерапія, музична терапія, театральна терапія, арт-терапія або драматична техніка. Засновники проекту хочуть, щоб лекції видатних ораторів були почуті під час конференції, для того, щоб наблизити слухачів до різних областей творчості, терапевтичного процесу, та, перш за все, вони відзначають, що це не два окремих питання, а часто переплетені ефекти.

Терапія може бути справжнім мистецтвом! Так чому мистецтво не може бути справжньою терапією?

В цьому році, члени Клубу творчих ініціатив вирішили зайнятися темою терапії через мистецтво, тому серед доповідачів є, крім експертів області та вчених, арт-терапевт, актриса або антрополог театру. Є непереборне бажання показати лекторам, які орієнтуються тільки на звичні методи терапії, що терапевтичні процеси відбуваються не тільки в офісі (з диваном), але й на сцені, під час творчої діяльності або спільної роботи. Організатори дуже прагнуть до того, що у цьому році конференція доведе, що терапія та мистецтво не є двома окремими проблемами, вони можуть стикатися, накладатися одне на другу та навіть переплітатися, стаючи новим єдиним цілим.

Як показує практика, студентам польських установ вищої освіти будь-яких спеціальностей дуже корисно приймати участь у заходах подібного роду. При безпосередньому спілкуванні з фахівцями різних профілів, з'являється можливість почерпнути передовий досвід, зав'язати корисні знайомства та розширити кругозір. Щорічно, на території Польщі походить маса подій у напрямку науки, техніки, інженерії, досліджень, медицини, культури та інших не менш важливих областях, де лектори, доносять слухачам ті знання, які допоможуть не тільки підвищити професійний рівень, а й відкрити та реалізувати свій потенціал. Також варто приділяти увагу різним конференціям та ярмаркам вакансій, де не тільки можна знайти відмінний підробіток або місце проходження стажування, а й поспілкуватися з потенційними роботодавцями, зрозумівши їх вимоги та, тим самим, придбати можливість поліпшити свої навички у конкретних напрямках.

Організатори конференції «Театр — дзеркало душі», яка пройде у Вроцлаві, сердечно запрошують всіх зацікавлених осіб взяти участь у червневому заході, який порушить стандартну структуру терапевтичного процесу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини