Студентська наукова виставка — наближається перший національний ярмарок для різних освітніх кіл країни

5500
Facebook Twitter
Студентська наукова виставка — наближається перший національний ярмарок для різних освітніх кіл країни

Студентська наукова виставка — перший загальнонаціональний ярмарок, який призначений для ведення діалогу, представлення презентацій різними колами у Республіці Польща.

Студентська наукова виставка — перший загальнонаціональний ярмарок, який призначений для ведення діалогу, представлення презентацій різними колами у Республіці Польща. Даний захід відбудеться у 2018 році, точніше, 3 жовтня. Під час події, у всіх учасників з`явиться можливість познайомитися з безліччю наукових кіл, потенційними діловими партнерами або роботодавцями, розглянути виставку, а також побачити цікаві, та, що важливо, інформативні презентації доповідачів.

Метою проекту є створення точки підключення для багатьох різних соціальних середовищ — студентів, науковців, підприємств та громадян з усієї Польщі, а також нерезидентів країни, які прибули на територію держави з довгостроковою перспективою професійного та особистісного розвитку. Студентський науковий ярмарок — це ідея виставки новітніх наукових, організаційних та будівельно-технічних досягнень польських студентів університетів з усіх міст держави. Він також продемонструє науковий потенціал польських студентів та представить вплив інвестицій у вищу освіту на реальні результати розвитку молоді. Саме вони, учні польських освітніх структур, попри національність, країну походження та інші чинники, з їх інноваційними ідеями та винаходами у майбутньому стануть новим маховиком польської економіки. Це введення стимулюючого фактора для польських підприємств, які завдяки сприянню заходу у національному масштабі, можуть бути зацікавлені у матеріальній та фінансовій підтримці діяльності студентських наукових груп.

Захід також дасть можливість підвищити рівень діяльності наукових клубів та їх проектів. У вересні буде проведена робота з підготовки бізнес-презентацій, після чого, учасники отримають можливість проконсультуватися та представити свої роботи на спеціалізованій тематичній сесії у рамках конференції, що супроводжує виставку. Проект здійснюється суб'єктами з багаторічним досвідом створення академічних заходів та підтримки студентської спільноти як у місцевому, так і у національному масштабі. Серед організацій, які всіляко сприяють події — Фонд Мануса, Студентське самоврядування Технологічного університету Вроцлава, Форум технічних університетів та Парламент студентів Республіки Польща.

Студентська виставка, котра наближається, та інші події такого або подібного роду — це ті заходи, які є обов'язковими для відвідування учнями освітніх структур, попри курс, спеціальність, мову викладання та інші фактори, які прагнуть швидко реалізувати свій потенціал. Ніхто не може знати напевно, з якої події почнеться його особиста історія успіху, але, відвідуючи студентські освітні ярмарки, виставки науки, кожен учасник таким чином інвестує у своє майбутнє, адже з'являється можливість почерпнути унікальну інформацію, придбати передові знання, познайомитися з однодумцями, можливо знайти партнера у бізнесі або потенційного роботодавця. Варто зауважити, що на території всієї Польщі, щорічно проходить маса освітніх ярмарків, виставок, фестивалів та іншого роду заходів цього типу. Тільки в останні кілька місяців у студентів освітніх структур РП була можливість відвідати 9-е, рекордна видання EdduCamp, «Три хвилини тез», «Капсулу часу», Globaltica та інші цікаві проекти. До чого ми це говоримо, для того, щоб максимально швидко реалізуватися варто приділяти увагу освітнім, науковим та інші подіям, тим більше, що на території Польщі їх проходить безліч.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини