EdduCamp — найбільший освітній захід цього літа!

5051
Facebook Twitter
EdduCamp — найбільший освітній захід цього літа!

10 серпня 2018 року, 9-е видання EdduCamp, найбільшого святкового освітнього заходу, організованого найпопулярнішим психологом у Республіці Польща — Матеушем Гжесяком.

10 серпня 2018 року, 9-е видання EdduCamp, найбільшого святкового освітнього заходу, організованого найпопулярнішим психологом у Республіці Польща — Матеушем Гжесяком. Подія триватиме три дні та буде проходити в аеропорту Сангат у Варшаві, Польща. В якості доповідачів виступлять д-р Матеуш Гжесяк та д-р Іліана Рамірес. Взяти участь у даному масштабному заході мають можливість студенти варшавських та інших освітніх структур, експерти психології та інших сфер життєдіяльності, а також всі зацікавлені особи, які проживають у Польщі або приїхали до цієї європейської держави з особистими цілями

.

Цього року, під час EdduCamp, у всіх присутніх з'явиться можливість дізнатися, серед іншого, методи фінансового управління, ефективні способи навчання, почути розповіді історій та ефективні рішення проблем. Учасники також дізнаються, як придумати гарну ідею для власного бізнесу та як мислити глобально, конкуруючи на світовому ринку. Більш того, у цьому випуску буде лекція про Power Couple — як побудувати сучасні, усвідомлені стосунки.

Захід спрямований на амбітних людей, які хочуть використовувати свій вільний час, щоб працювати над собою та розвивати свої розумові здібності. Це також чудова можливість завести нових друзів та познайомитися з найефективнішими, практичними, перевіреними інструментами Mixed Mental Arts, які можуть використовуватися як у роботі, так і в особистому житті. Це також відмінний шанс відкрити свій власний потенціал, перевизначити життєві цілі, подолати обмеження та шкідливі звички.

Буде багато нової, та, що не менш важливо — корисної інформації, від людей, які мають великий багаж знань та практичний досвід. У попередніх випусках заходу брало участь понад 3000 осіб. Цього року EdduCamp планує зацікавити рекордну кількість молоді та людей з активною життєвою позицією. Додаткову інформацію можна подивитися на офіційній сторінці https://edducamp.pl/.

Доктор Матеуш Гжесяк — це, перш за все, психолог та академічний лектор, хоча його компетенція виходить за рамки цих областей. Він є творцем та пропагандистом змішаних психологічних мистецтв, інтегрованої моделі розумових здібностей. Ця інноваційна модель навчання застосовується до управління думками, емоціями, поведінкою та дозволяє людям та організаціям використовувати її для досягнення своїх цілей у професійному та особистому житті. Вона заснована на теоретичних та практичних знаннях, що надходять з різних наук та областей. Д-р Гжесяк об'їздив з тренінгами містами Польщі та багатьма куточками світу, адже він займається цим понад 14 років 7-ма мовами. Це допомагає людям та бізнесу досягти своїх цілей, надаючи інструменти MMA. Більш ніж 500 000 чоловік спостерігають за його соціальними профілями. Доктор Матеуш Гжесяк є пристрасним мандрівником, любителем різних видів боротьби та бразильського джіу-джитсу.

Д-р Іліана Рамірес, уродженка Мексики, є фармакологічним хіміком та викладачем університету за освітою. Вона провела дослідження пластичності мозку в області епілепсії у Національному університеті Мексики (в Інституті нейробіології у Керетаро). Автор багатьох наукових праць, опублікованих у престижних періодичних виданнях. Її професійні інтереси включають функціонування мозку в області традиційної медицини, яке століттями практикується у різних культурах та його практичне застосування у житті людей із західних культур. Ця тема, присвячена її книгам та оригінальним семінарам, що проводяться у Польщі та за кордоном. Пристрасний любитель подорожей, медитації, йоги та цілісного розвитку, вона проводить час не завжди активно, але з величезною користю.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини