21-ше видання Лодзінської освітньої ярмарки

6374
Facebook Twitter
21-ше видання Лодзінської освітньої ярмарки

1-2 березня 2018 року відбудеться 21-ша Лодзинская освітній ярмарок, яка є великою подією не тільки для конкретних установ вищої освіти, а й для всієї Республіки Польща.

1-2 березня 2018 року відбудеться 21-ша Лодзинская освітній ярмарок, яка є великою подією не тільки для конкретних установ вищої освіти, а й для всієї Республіки Польща. Ярмарки дуже популярні серед відвідувачів, а також всього наукового та дидактичного світу, тому що вони сформували свою особистість та характер протягом багатьох років. Щорічно, на всій території Польщі проходять заходи такого типу, але Лодзінський ярмарок збирає найбільшу кількість відвідувачів, які є представниками різних професій, досліджень та напрямків.

Лодзінський ярмарок освіти — багата виставка-пропозиція: університети, школи та професійно-технічні училища, представлені у сфері освіти, роботодавці та професіонали консультування в напрямку кар'єри — всі учасники здатні запропонувати інноваційні матеріали, ресурси та навчальні посібники у Зоні виставки. Також, беруть активну участь навчальні заклади, видавництва та компанії, які проводять позакласні, культурні та розважальні заходи у Зоні творчості та розвитку. Одним з учасників буде REBEL.pl, який підготує Зону настільних ігор.

Завдяки плідній співпраці з Лодзінським центром підготовки та практичного навчання викладачів, у відвідувачів буде можливість скористатися консультаційними центрами, в яких фахівці проводитимуть професійні вимірювання схильності. Також буде проведено велику кількість конференцій та семінарів, в тому числі конференція «Розміри юридичної освіти в Лодзі: теорія та практика» за участю судді Ганни Марії Весоловської. Не варто забувати й про конференцію «Школа в хмарі», яка буде присвячена впровадженню інноваційних інструментів у таких школах, як Office 365.

Варто відзначити, що вперше на ярмарці пропозицій буде представлено розширення кола супровідних заходів лекціями та семінарами, в тому числі «Інноваційні методи роботи з маленькою дитиною». Пропозиція WODN також включає семінари, серед яких семінар «Безпека дітей та молоді під час відпочинку та шкільний туризм», підготовлений спільно з Радою з освіти в Лодзі.Необхідно згадати, що в третє на Лодзінському освітньому ярмарку буде проходити 1-мильний курс eduRun, метою якого є заохочення фізичної активності молодих людей та пропаганда здорового способу життя. Це є відмінним способом урізноманітнити шкільний день. Кожен учасник отримає: стартовий пакет, ювілейну медаль та футболку. Кращі партнери підготували привабливі призи. Переможець буде нагороджений Кубком Президента Лодзі. Участь в перегонах безкоштовна, а запис на участь триває до 27 лютого 2018 роки (Ви можете зареєструватися онлайн за адресою: www.zapisy.inessport.pl).Другий рік поспіль, для молоді буде підготовлений спеціальний план уроків, в якому буде проведено ряд зустрічей «Великі уроки...», метою яких є виховання інтересу до науки серед молоді. Уроки будуть викладатися відомими та поважними особами, а також спеціалізованими установами та закладами. План цього року містить M.IN: United Урок дизайну настільних ігор з REBEL.pl, урок Підприємництва з Агентства регіонального розвитку Лодзі, урок кібербезпеки (США), урок Великої історії та, звичайно, великий урок W-Fu з міським Центром спорту та відпочинку Лодзі, чий посол — Елюбіета Новак (польський баскетболіст, чемпіон Польщі, Європи та учасник Олімпійських ігор).У Торговому залі «Лоудз-XXI» проходить виставка-ярмарок «Лодзь». Детальна інформація про заходи, які супроводжують ярмарки, експоненти та виставки на веб-сайті: www.targiedukacyjne.com.

Години роботи:—1.03.2018, 10:00 — 18:00— 2.03.2018, 9:00 — 16:00квитки:— одноразовий квиток — PLN 2— діти до 10 років — безкоштовно

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини