Студенти польських університетів у відпустці. Чим зайнятися під час канікул?

1705
Facebook Twitter
Студенти польських університетів у відпустці. Чим зайнятися під час канікул?

Дана стаття стане у пригоді студентам польських університетів оскільки ми розповімо, чим можна зайнятися у вільний від навчання час, щоб отримати не тільки задоволення від відпочинку, а й користь.

Студенти університетів Республіки Польща, як і інших освітніх структур світу, під час канікул, не завжди знають, що робити, чим себе зайняти. Дні, вільні від занять, дуже гарні для мозку — вони дозволяють відпочивати та зібрати нові сили на наступний навчальний рік. Проте не потрібно проводити всі літні канікули таким чином, щоб тільки розважатися та отримувати задоволення від нічогонероблення. Дана стаття стане у пригоді студентам польських університетів, а також учням ВНЗ інших країн, оскільки ми розповімо, чим можна зайнятися у вільний від навчання час, щоб отримати не тільки задоволення від відпочинку, а й користь.

Що робити під час літніх канікул студентам освітніх структур Польщі?

Є багато ідей, які допоможуть студентам знайти роботу на літні канікули. Студентський відпочинок не повинен бути марною тратою часу. Варто подумати про своє майбутнє та про те, що можна зробити корисного, щоб не тільки отримати приємні враження, а й придбати нові навички, поліпшити матеріальне становище, або розкрити свій потенціал. Спеціалісти центру польської освіти UP-STUDY рекомендують кілька варіантів цікавого та корисного проведення часу у період канікул:

1. Практика. Під час навчання, у студентів повинно бути професійне стажування або практика. Не всі ВНЗ Польщі це вимагають, але ось рекомендується набувати практичних навичок всім учням, які прагнуть до швидкої побудови кар'єри. Протягом навчального року не завжди є час, тому можна використовувати свою відпустку.

Варто шукати пропозиції у галузі, в якій проходить навчання. Можливо, вдасться знайти пропозицію, яка не тільки допоможе напрацювати професійні навички, а й придбати майбутнє місце роботи.

2. Робота. Безкоштовні стажування можуть стати способом отримання прекрасного досвіду. Однак, якщо є бажання швидше отримати гроші, варто почати пошук постійного підробітку або сезонної роботи. Зрештою, кожен цент, який буде зароблений, може стати у пригоді. Це буде дуже продуктивно витрачений час.

3. Відпочинок на березі моря. Ви плануєте поїздку на море? Там також можна витратити час продуктивно. Багато магазинів та ресторани у прибережних містах шукають молодих людей для роботи на літо. Також, у деяких країнах, у тому числі і в Польщі, у курортних куточках є можливість попрацювати таємним покупцем. Це не тільки дозволить отримати безкоштовну послугу або, наприклад, обід, але й трішки підзаробити та отримати цікавий досвід. Крім цього, можна приділити увагу прочитанню спеціалізованої літератури або придбанню додаткових навичок, наприклад, освоїти основи програмування або тайм менеджмент. Здорове повітря та нове оточення дуже сприяють навчанню.

4. Розширення хобі. Вам подобається писати, знімати, записувати, конструювати або робити щось ще? Якщо це так, відпустка — це гарний час для розвитку своїх здібностей. Протягом цього періоду, можна багато практикувати та намагатися публікувати свої роботи у різних місцях. А раптом Ваше хобі і є справжнім покликанням?

5. Робота в інших країнах на літо.

Ворк енд тревел — програма, яка дозволить попрактикувати англійську мову, добре заробити та навіть трохи подивитися світ. Для людей з активною життєвою позицією цей варіант дуже навіть прийнятний.

Отже, студенти польських університетів прагнуть якомога активніше проводити час канікул. Одні бажають максимально відпочити, інші — набратися досвіду, треті — підзаробити. Найбільш оптимальним варіантом є симбіоз підзарабітку, навчання та відпочинку, та, що важливо, у студентів польських університетів є маса варіантів, щоб це поєднати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини