Стрімко наближається конференція «Psychodebiuty». Подробиці заходу!

7686
Facebook Twitter
Стрімко наближається конференція «Psychodebiuty». Подробиці заходу!

Національна студентська та докторська наукова конференція «Психодебюти» — це дводенна ініціатива, адресована студентам бакалаврату, магістратури та аспірантури.

Національна студентська та докторська наукова конференція «Психодебюти» — це дводенна ініціатива, адресована студентам бакалаврату, магістратури та аспірантури. Захід дає можливість представити перші дослідні роботи, а також зустрітися з результатами своїх власних досліджень з роботою інших учасників та думками досвідчених дослідників психології. Конференція організована вдев'яте та буде проходити 7-8 грудня 2018 року в Інституті прикладної психології в Ягеллонському університеті по вул. Станіслава Льосясевича, 4 у Кракові, Республіка Польща.

Під час конференції з'явиться унікальна можливість зустріти багаті форми, пов'язані з просуванням, підтримкою та популяризацією перших випробувань молодих вчених та практиків у галузі психології. Перший день буде присвячений кращим магістерським тезам випускників Ягеллонського університету, які були відзначені промоутерами Інституту прикладної психології в Ягеллонському університеті, а другий — стане місцем зустрічі для студентів та аспірантів з усієї Польщі. Зважаючи на це, організатори люб'язно запрошують учнів освітніх структур з усіх куточків країни, попри обраний кваліфікаційний рівень відвідати цю подію, яка не тільки принесе масу цікавого, але і надасть шанс поспілкуватися з експертами напрямку психології у невимушених обставинах.

Найважливіша інформація про конференцію

Дата: 7-8 грудня 2018 р

Місце:Інститут прикладної психології в Ягеллонському університеті по вул. Станіслава Льосясевича, 4 у Кракові, Республіка Польща.

Терміни подачі заявок:

— Активні учасники: 31.10-18.11

— Пасивні учасники: 31.10-29.11

Вартість відвідування події:

— Активні учасники: 50 злотих

— Пасивні учасники: 20 злотих

Види роботи, які будуть розглядатися під час заходу:

1. Виступ може ґрунтуватися на пілотному дослідженні, умови якого повинні бути виконані: група з більш ніж дюжини чоловік; поглиблене обговорення та напрямки подальших досліджень.

2. Презентація може бути створена на базі досліджень, на яких ґрунтуватиметься теза магістерської дисертації.

Щорічно захід об'єднує людей, які цікавляться різними областями психології, та є полем для обговорення результатів досліджень, проведених молодими вченими з усієї Польщі. Організатори особливо підкреслюють, що майбутня подія, як і попередні її випуски, буде цікавою не тільки студентам, спеціальності яких прямо або опосередковано пов'язані з психологією у всіх її проявах, а й людям, залученим у різних сферах діяльності. Для того, щоб стати пасивним учасником «Psychodebiuty», просто потрібна охота провести час з користю, почерпнути багато нової інформації, а також, що нерідко буває, завести нові корисні знайомства.З кожним роком подія набирає обертів та привертає все більшу кількість студентів бакалаврату та магістратури. Молоді вчені, які бажають побудувати успішну академічну кар'єру у напрямку психології не тільки можуть перевірити якість своїх досліджень, але і вислухавши думки експертів та поради вчених з великим досвідом, значно поліпшити поточні проекти та просунутися далі у роботах, які перебувають на стадії ідеї. Не варто приховувати свої результати, реєструйтеся вже сьогодні та, хто знає, можливо з цього проекту Ваша кар'єра стрімко злетить вгору.

Додаткову інформацію про конференцію можна знайти на Facebook: www.facebook.com/PDkonferencja/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини