Аспірантура — кращі курси у Польщі

8848
Facebook Twitter
Аспірантура — кращі курси у Польщі

У цій статті фахівці UP-STUDY пропонують Вам розглянути перспективні курси аспірантури, які доступні у Республіці Польща.

Освіта, отримана на початку кар'єри, швидко втрачає свою цінність. Прогрес у компаніях відбувається так швидко, що безперервна освіта — єдиний шанс надолужити згаяне. Все частіше молоді люди вирішують почати навчання в аспірантурі, щоб отримувати знання та навички у дуже вузьких областях, що стає сильною конкуренцією для людей, котрі вже активно працюють на ринку праці. Зважаючи на це, розглянемо перспективні курси аспірантури, які доступні у Республіці Польща.


Сучасні компанії, на відміну від тих, що були кілька років тому, постійно змінюються. Саме готовність до змін та швидка адаптація до нових умов сьогодні є шансом на успіх у бізнесі. Ліквідність організаційних структур підприємств є однією з ознак часу, а міждисциплінарність, здатність розв'язувати практичні проблеми або творчий підхід працівників стають найбільш затребуваними компетенціями. Ось з цих причин аспірантура сьогодні настільки необхідна багатьом фахівцям, що мають чималий багаж знань та досвід.

Які програми аспірантури вибрати, щоб досягти максимуму?

Критерії вибору напрямків навчання дуже різноманітні. Найчастіше кандидати вирішують вчитися по суті відповідно до поточних робочих місць. Водночас вони виконують вимоги, встановлені цією галуззю.

Однак існує безліч універсальних пропозицій, які можна використовувати у компаніях, які представляють різні види бізнесу. Це найпопулярніші напрямки, тому що вони дозволяють випускникам більш ефективно використовувати професійні можливості.

1. Інформатика. Один з кращих способів отримати добре оплачувану роботу — це отримати диплом ІТ. Найбільш привабливими є напрямки в області безпеки ІТ-систем та навчання людей, що працюють з базами даних, наприклад:

  • бази даних та їх аналіз у бізнесі;
  • безпека інформаційних систем;
  • великі дані. Аналіз даних;
  • проектування інформаційних систем з базами даних.

2. MBA (магістр ділового адміністрування). Люди, які прагнуть до управлінських та керівних посад, повинні обов'язково спробувати свої сили у навчанні MBA. Кращі ВНЗ Польщі щорічно оновлюють список факультетів даного виду навчання. Нові продукти у пропозиції програм MBA включають, серед іншого: гнучку трансформацію, мобільні технології у бізнесі, наставництво, управління ланцюгами постачання, управління безпекою на наземному транспорті.

3. Лінгвістика. Знання іноземних мов дуже важливо практично у всіх галузях. Університети реагують на конкретні вимоги ринку, створюючи напрямки, що дозволяють використовувати їх на практиці, наприклад: німецька у компанії, іспанська у бізнесі та туризмі, англійська для медичного персоналу, економічний та юридичний переклад у бізнесі. Крім того, до списку спеціальностей входять привабливі з точки зору роботодавців дослідження: мови скандинавських країн, чеська, російська або японська.

4. Маркетинг та менеджмент. Популярні програми для аспірантів в області маркетингу та менеджменту включають Lean Management, Logistics in Business та Coaching. Безумовно король пов'язаних з маркетингом спеціальностей — інтернет-маркетинг та соціальні медіа.

Дефіцит фахівців, за якими професіями спостерігається останнім часом?

Велика частина попиту на фахівців забезпечується відділом розвитку ринку праці, Міністерства праці та соціальної політики. За даними бюро з працевлаштування, польські компанії страждають, перш за все, від нестачі фахівців у сфері IT, але не тільки. Їм потрібні, серед іншого:

  • дизайнери мережевих та мультимедійних додатків;
  • фахівці з продажу в області інформаційних та комунікаційних технологій;
  • аналітики комп'ютерних систем;
  • системні адміністратори;

  • податкові чиновники;
  • розробники та адміністратори баз даних;
  • рекрутери та агенти з працевлаштування;
  • страхові агенти;
  • фінансові та інвестиційні консультанти;
  • фахівці з продажу;
  • митники та прикордонний нагляд.

Отже, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що сьогодні, ті громадяни, які прагнуть відбутися повною мірою як особистість та як професіонал вибирають аспірантуру. Напрямків багато та значна частина з них є міждисциплінарними курсами. Після отримання диплома, випускники можуть з легкістю розв'язувати практичні проблеми, творчо підходити навіть до технічних питань, що, як наслідок, робить їх фахівцями високого класу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини