Страховка для студента з картою ISIC — що вона може дати?

2875
Facebook Twitter
Страховка для студента з картою ISIC — що вона може дати?

Стаття зацікавить як локальних, так і іноземних студентів університетів Республіки Польща та інших європейських країн, оскільки ми розповімо про можливості, які відкриваються з ISIC та особливості страхування з картою.

Співпраця є однією з основ науки. Організовуються міжнародні конференції, а студентські обміни ERASMUS+ стають все більш популярними. У минулому у кожній європейській країні було окреме наукове управління, що заважало йти одним академічним шляхом. Сьогодні мета полягає у тому, щоб узгодити процедури. Одним з таких проєктів є міжнародний студентський квиток, який працює під егідою ЮНЕСКО, що пропонує багато вигод та розв’язання питань з ідентифікацією або страховкою. Стаття зацікавить як локальних, так і іноземних студентів університетів Республіки Польща та інших європейських країн, оскільки ми розповімо про можливості, які відкриваються з ISIC та особливості страхування з картою.

Якими перевагами можуть користуватися власники ISIC?

Маючи карту ISIC, студент, попри тип структури навчання (це може бути, як приватний/державний університет, так і установа середньої освіти), має можливість скористатися знижками та пільгами у Польщі та за кордоном. Нижчі ціни чекають в установах культури, готелях, магазинах або ресторанах, пабах, хостелах. Учням, які мають міжнародний студентський ідентифікатор, вдасться платити менше за транспорт.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що це єдиний документ, що підтверджує статус студента, прийнятий практично у всьому світі, попри країну, в якій Ви перебуваєте. Оскільки попереднє твердження здається очевидним, про те, що маючи карту, є можливість застрахувати NNW (від наслідків нещасних випадків), знають не всі.

Чи повинні студенти бути застрахованими під час отримання кваліфікації у польському ВНЗ?

Страхування — важлива річ у житті дорослої людини. Завжди варто бути застрахованим, навіть якщо Ви не плануєте виїжджати за кордон (хоча у разі іноземної подорожі краще використовувати хоча б туристичну страховку). Аварії трапляються несподівано та можуть статися будь-де — дорогою до університету, під час занять спортом, на роботі або навіть вдома. Зважаючи на це варто мати поліс, іноді з розширеним спектром дії.

Відсутність належної страховки тягне за собою серйозні наслідки не тільки для здоров'я, але і для бюджету. Самостійне покриття медичних та потенційних витрат, пов'язаних з нещасним випадком, згубно для всіх, не кажучи вже про молоду людину.

Приємно знати, що, бувши власником ISIC, можна придбати страховку від нещасних випадків у Польщі, яка захистить від подібних проблем. Звичайно, інші варіанти також доступні.

Варіанти страхування при наявності ISIC

Пакети страхування, пропоновані разом з картою ISIC, різноманітні та адаптовані до потреб кожного студента. Можна, покрити медичні витрати за кордоном, придбати страхування від тропічних хвороб та навіть подій, що відбуваються під час екстремальних видів спорту.

Корисним варіантом у разі людей, часто виїжджають за кордон, є страхування дорожнього багажу та спортивного інвентарю. Щоб отримати цю опцію, потрібно доплатити 15 злотих. Існує безліч можливостей застрахуватися у різних ситуаціях — все, що потрібно зробити, це вибрати оптимальний пакет.

Підсумовуючи, зауважимо, що додатковою перевагою, особливо для зайнятих студентів, є факт, що попри те, яку страховку студент використовує, він буде мати її на ідентифікаційній картці ISIC.

Все в одному місці без необхідності додавання документа до гаманця. Для отримання додаткової інформації про страхування та можливості розробити посвідчення особи відвідайте веб-сайт ISIC: https://www.isic.pl/pl/.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини