Стежками Британської столиці. У скільки обійдеться бюджетна поїздка у Лондон?

1126
Facebook Twitter
Стежками Британської столиці. У скільки обійдеться бюджетна поїздка у Лондон?

У поточній статті ми розкриємо секрети щодо того, як заощадити на відвідуванні Лондона, а також розповімо, що подивитися у британській столиці.

Практично кожна людина мріє побувати у британській столиці, оскільки всі дуже багато чули про неї, головні визначні пам'ятки зображені на різних проспектах, рекламних плакатах та іншій продукції. Вже стільки багато розказано про всі принади Лондона, що не терпиться побачити всю велич на власні очі. Від загального числа охочих не відстають й українці, які навчаються у структурах вищої освіти Республіки Польща. Найчастіше, наші співвітчизники планують подорожі саме з РП, оскільки у більшість країн не потрібна віза, а де вона потрібна, отримати її нескладно, адже відсоток відмов набагато нижче, ніж в Україні. Також з різних польських міст є пропозиції вильоту від декількох лоукостерів, що дозволяє зробити поїздку не тільки приємною, але й бюджетною. У поточній статті ми розкриємо секрети щодо того, як заощадити на відвідуванні Лондона, а також розповімо, що подивитися у британській столиці.

Які чудові місця обов'язкові для перегляду у Лондоні?

Звичайно, все залежить від часу, яким володіє кожен окремий турист, адже у британській столиці стільки всього прекрасного, що подорож можна розтягнути на тижні. В основному, студенти польських університетів вибирають відвідування закордонних міст у вихідні дні. У такому випадку, маючи у розпорядженні тільки два дні, доречно буде прибувши, відразу взяти оглядову 2-годинну автобусну екскурсію головними перлами міста. Таким чином Ви зможете за прискореною програмою оглянути важливі історичні та архітектурні будови, зробити вдалі фотопоінти, та вже після цього у спокійному режимі оглянути інші пам'ятки столиці. Обов'язковими для відвідування були та залишаються такі лондонські принади:

  1. Вестмінстерське абатство. Тут знайшли свій останній притулок королі Великобританії. Також, воно є будівлею, в якій проводиться коронація спадкоємців престолу та інші важливі події.
  2. Біг Бен. Величезна всесвітньо відома вежа з годинником, яка має понад 150 років історії.
  3. Вестмінстерський палац. Саме у цій важливій будівлі йдуть найгарячіші обговорення найважливіших питань щодо життя країни та її громадян.
  4. Букингемський палац. Фактично лондонська святиня, він є основною резиденцією королеви. Під час присутності її величності у палаці, прапор країни піднято. У літній період, є можливість відвідати деякі зали Букингема.

Як можна заощадити при відвідуванні столиці Великобританії?

Якщо Ви обмежені у плані матеріальних засобів, почніть економити вже з перельоту. Оберіть одного з двох великих лоукостерів: Wizz air та Ryanair, які час від часу пропонують більш, ніж доступні авіаквитки. З аеропорту найдешевше дістатися швидкісним поїздом з Хітроу до вокзалу Паддінгтон або на метро. Далі, якщо Ви бажаєте відвідати безліч музеїв, палаців, бібліотек, інших пам'яток, які знаходяться у різних розкиданих локаціях, тоді варто придбати Oyster Card, вона забезпечить знижку на міський транспорт. Також, фахівці UP-STUDY рекомендують, щоб не витрачати зайвих коштів, при наявності вільного часу, віддати перевагу не автобусній екскурсії, а приєднатися до піших програмам.

Підбиваючи підсумки, хотілося б особливо підкреслити, що, якщо є охота, будь-яку поїздку можна зробити бюджетною та Лондон тому не виключення. Існує багато варіантів авіатурів, автобусних переїздів за доступною вартості та інших варіантів економії, наприклад, на проїзді громадським транспортом, на проживанні та на екскурсіях. Також, підкреслимо, що Лондон прекрасний у будь-яку пору року, головне — вміння знаходити прекрасне у кожному незвіданому зустрічному фрагменті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини