Станьте лідером та ... почніть торнадо!

6193
Facebook Twitter
Станьте лідером та ... почніть торнадо!

До 15 липня набирають керівників АКАДЕМІЇ МАЙБУТНЬОГО та НОМЕРНОГО ПАКЕТА. Не чекайте закінчення набору, станьте лідером бажаного напрямку вже сьогодні. Що потрібно зробити для початку?

Аня хотіла бути вчителем. Вона не думала, що плани будуть зірвані АКАДЕМІЄЮ МАЙБУТНЬОГО. Вона стала волонтером, потім лідером, а через кілька місяців вона була менеджером зі зв'язків у великому загальнонаціональному фонді. Скільки таких історій відбудеться у цьому році? Чи буде одна з них Вашою? До 15 липня набирають керівників АКАДЕМІЇ МАЙБУТНЬОГО та НОМЕРНОГО ПАКЕТА. Не чекайте закінчення набору, станьте лідером бажаного напрямку вже сьогодні. Що потрібно зробити для початку? Перейти за посиланням www.superw.pl та перед Вами відкриються всі перспективи європейського життя!

Одна з учасниць попередніх випусків — Анна, розповіла, що правду кажучи, спочатку пішла до Академії лише для того, щоб прикрасити своє резюме. Але, те, що відбулося далі, не відповідало очікуванням. Тепер, коли вона займає гарну посаду менеджера зі зв'язків, хоче порекомендувати всім учням шкіл, активній молоді та іншим зацікавленим особам не відкладати та брати участь у проекті. До речі, стати волонтерами можуть всі охочі: студенти польських університетів, представники бізнесу, підприємці та інші небайдужі жителі та гості Республіки Польща.

Від невдач до успіхів

АКАДЕМІЯ МАЙБУТНЬОГО — унікальний проект, який протягом 15 років допомагає людям боротися з труднощами та вивести їх зі шкільних невдач до успіхів у житті.

Завдяки індивідуальним заняттям, що проводяться викладачами-добровольцями та унікальній методології системи мотиваторів, молоді люди здобувають упевненість, вчаться вирішувати повсякденні проблеми, відкривати свої сильні сторони та розвивати їх.

Що роблять добровольці?

Відкритий для світу

Академія не тільки надає домашнє завдання, як пояснює одна з учасників проекту. Особливо це помітно, коли Ви стаєте лідером, тобто Ви керуєте командою добровольців у своєму колегіумі. Це робота для великого загальнонаціонального проекту. Крім того, що світ молодих людей відкривається перед учасниками, дорослий світ також стане більш зрозумілим та доступним. Організатори допомагають створити мережу контактів, дозволяють брати участь у тренінгах та здобувати навички, необхідні для подальшої кар'єри.

Управління по-людськи

Один з більш ніж двох сотень керівників проекту, Себастьян, особливо підкреслює, що необхідно управляти командою у такий спосіб, щоб всі у цій команді почувалися добре, у тому числі керівник групи. У «нормальній» корпоративній роботі не завжди виникає можливість отримати цінний досвід. Учасники проекту мають можливість довести, що, мотивуючи кожну ланку, можна досягти набагато більших результатів.

Люди, яких Ви бажаєте пізнати

Розуміючи свої завдання, лідер колегіуму АКАДЕМІЇ МАЙБУТНЬОГО має шанс стати важливою фігурою у своїй області. Організовуються спеціальні заходи для учасників, наприклад, вихід на концерти або спектаклі, зустрічі з цікавими людьми або так звані Президентські крісла (відзначають День захисту дітей, проводять кілька годин у голів місцевих компаній, які надають свої офіси), проводяться зустрічі з лідерами своєї галузі — бізнесменами, місцевими органами влади, художниками — та налагоджується співпраця з ними. Такі відносини потім окупаються не тільки у професійному житті.

Не варто відкладати справу на безвік

Набір лідерів АКАДЕМІЇ МАЙБУТНЬОГО та НОМЕРНОГО ПАКЕТА, який допомагає нужденним сім'ям, молодим людям, котрі ще не знайшли своє місце у житті, триватиме до 15 липня. Кількість місць (округів/коледжів) велика — 240 в АКАДЕМІЇ МАЙБУТНЬОГО та до 670 у НОМЕРНОМУ ПАКЕТІ — але вона обмежена, тому варто поспішати.Це дійсно хороша справа, тому що 79% добровольців проектів, організованих Асоціацією WIOSNA, вважають, що участь у них є найважливішим досвідом в їх житті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини