«START to 3D» — II випуск проєкту стажування в Omni3D

8100
Facebook Twitter
«START to 3D» — II випуск проєкту стажування в Omni3D

«START to 3D» — це друге видання проєкту стажування, організованого компанією Omni3D, що спеціалізується на промисловому 3D-друку. Ви зацікавлені у проєкті? Отримайте деталі!

«START to 3D» — це друге видання проєкту стажування, організованого компанією Omni3D, що спеціалізується на промисловому 3D-друку. Для участі необхідно підготувати роботу за галузевою темою та одночасно проявити творчий підхід. Ви зацікавлені у проєкті? Отримайте деталі!

Платне стажування в OMNI3D

Проєкт буде реалізований з 5 грудня 2019 року по 31 березня 2020 року. Протягом цього часу Організатор чекає заявок та проєктних робіт. Офіційні результати будуть опубліковані 20 квітня 2020 року. Три переможці отримають чотиритижневе оплачуване стажування у штаб-квартирі компанії у Познані.

Цього разу Omni3D вирішили представити конкретну тему роботи над проєктом. У випуску 2019/2020 років вони хочуть познайомитися з ідеями ентузіастів, студентів та випускників з використання 3D-друку в автомобільній промисловості. Також будуть підтримуватися дві студентські групи — у тому числі з Жешувського технологічного університету, який успішно бере участь у змаганнях Formula Student. Пристрої та видрук Omni3D також використовуються компаніями, що працюють у галузі — звідси й вибір теми.

Компанія запрошує всіх молодих людей, хто хоче отримати знання, досвід та навички ноу-хау, взяти участь у проєкті.

Як взяти участь у конкурсі 2019-2020 року?

Omni3D чекає роботи на тему: «Область впровадження 3D-друку в автомобільній промисловості — нові додатки». Організатори залишають за собою право бути креативними та змістовними. Вони не представляють ніяких схем. Звичайно, Ви можете відправити презентацію у форматі ppt., відео у форматі mp4 або видрукувати модельні проєкти у форматі STL. Однак, якщо учасник бажає нестандартно підходити до теми проєкту, йому ніщо не заважає.

Павло Робак, генеральний директор Omni3D у нещодавньому інтерв'ю заявив, що компанія шукає молодих, відкритих людей з нетрадиційним підходом. Вони — це інноваційна компанія, та їм потрібні люди, здатні ставити запитання та шукати відповіді, цікавитися світом та новими рішеннями, які можуть нарешті реалізуватися у майбутньому.

Детальнішу інформацію про конкурс, а також форму заявки та правила можна знайти за адресою: https://omni3d.pl/projekt-stazowy-start-do-3d/P

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що студенти польських університетів, у процесі навчання, мають можливість отримувати практичний досвід. Це можливо реалізувати, вибираючи стажування, яке пропонує установа вищої освіти, або самостійно відправляючись на практику або підробіток. Нагадаємо, що майже при кожному університеті Республіки Польща діють бюро кар'єри (агентства з працевлаштування), які пропонують місця придбання практичних навичок. Молоді люди, які навчаються у польських ВНЗ, попри країну походження, під час отримання кваліфікації у РП, розуміючи необхідність набуття досвіду, навіть при стаціонарному навчанні, знаходять місця підробітку або стажування. Зауважимо, що перший варіант часто не пов'язаний з майбутньою професією, але від цього не втрачає сенсу. У будь-якому випадку, потенційний роботодавець, бачачи активну позицію молодої людини, проявляє більшу схильність до її кандидатури.

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що максимально ранній вихід на локальний або глобальний ринок праці приносить результати. Бачачи це, студенти польських ВНЗ підшукують варіанти вже з другого курсу навчання. Відмінне стажування або підробіток можна знайти у кожному напрямку, але навіть якщо це буде сфера, що не споріднена з професією, це також дозволить отримати вигоди у майбутньому професійному розвитку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини