Стали відомі переможці Eco-Inspirations 2017. Результати приємно здивували всіх учасників

5084
Facebook Twitter
Стали відомі переможці Eco-Inspirations 2017. Результати приємно здивували всіх учасників

Стали відомі результати Eco-Inspirations 2017. Не так давно, ми висвітлювали старт даної події, а тепер, з не меншим задоволенням хочемо оприлюднити результати для наших постійних читачів.

Стали відомі результати Eco-Inspirations 2017. Не так давно, ми висвітлювали старт даної події, а тепер, з не меншим задоволенням хочемо оприлюднити результати для наших постійних читачів. Почесні нагороди наздогнали своїх переможців у шести категоріях. Всі призери, протягом багатьох років приділяли особливу увагу екології в процесі ведення своєї діяльності. Тепер, отримані нагороди переконали переможців, що вони рухалися та продовжують діяти у правильному напрямку.

«Еко-натхнення» є однією з найпрестижніших екологічних нагород у Республіці Польща, а також одна з найбільших подій на ринку, що просувають ідеї сталого розвитку. В рамках цієї ініціативи визначаються інноваційні та екологічні бренди та продукти, які пропонуються на польському ринку, а також компанії, установи та організації, котрі дбайливо відносяться до природного середовища та сталого розвитку.

28 лютого 2018 року, відбувся фінал п'ятого видання онлайн-опитування «Еко-натхнення». У Торговому залі Варшавської фондової біржі відбувся гала-концерт, в поєднанні з експертними дебатами. Партнерами плебісциту виступили: Gaz-System, Lotos, Національний центр досліджень та розробок, NFOŚIGW, BOŚ Bank і Energa.Наприкінці 2017 році, користувачі Інтернету та читачі порталу ekorynek.com мали можливість вибрати компанії, організації та продукти в шести різних категоріях:

  • Перша категорія — КОМПАНІЯ. В його рамках надавалася можливість голосувати за компанії, що займаються екологією та висловлюють повагу до природного середовища, пропагуючи ідею сталого розвитку.
  • Друга категорія — ПРОДУКТ. Ця частина була присвячена вибору інноваційних рішень та продуктів, що відповідають найвищим екологічним стандартам, продуктам, дружнім до здоров'я та навколишнього середовища.
  • Третя категорія — ПАРТНЕРСТВО. Дана категорія проводила оцінку програм, проектів або освітніх кампаній, пов'язаних з охороною навколишнього середовища, здійснювані у співпраці з компаніями, місцевими органами влади, фондами, університетами або асоціаціями.
  • Четверта категорія — ОСВІТА. Ця частина мала відмінності щодо шкіл, навчальних закладів та університетів, які здійснюють проекти, пов'язані з екологією та охороною навколишнього середовища. Категорія також включала освітні соціальні кампанії, пов'язані з предметом екології.
  • П'ята категорія — REST (відпочинок). Приз в цій номінації можна було заслужити компаніям або організаціям, що пропонують туристичні або рекреаційні послуги, які характеризуються високими показниками здоров'я, активного відпочинку та екології.
  • Шоста категорія — EKO-FOOD (Еко-продукти). У цій категорії статуетку могли отримати натуральні, екологічні та сприятливі для здоров'я продукти, пропоновані на польському ринку.

Фінал «Eco-Inspirations» 2017 року було проведено 28 лютого у Варшаві. Хто переміг?

1. У категорії «Компанія» «Carrefour Polska" не мала собі рівних протягом багатьох років, та продовжує активно брати участь в освітній діяльності для сталого розвитку та поваги до природного середовища.

2. У категорії «Продукт» переможцем стало екологічне, листяне кальційоване добриво "CALIO", вироблене з раковин морських ракоподібних. Воно використовується в органічних культурах у сільському господарстві, вирощуванні плодових рослин та садівництві.

3. У категорії екологічних партнерських програм, найбільшу кількість голосів отримав проект, який був повністю присвячений чистоті річок "RECYKLING REJS". Він був реалізований командою Домініка Добровольського — відомого мандрівника та еколога, а також Фонду PlasticsEurope Polska.

4. У категорії «Освіта» користувачі Інтернету оцінили екологічну діяльність Студентського наукового гуртка екологічної інженерії з Жешувського технологічного університету.

5. У категорії «Дозвілля» перемогу здобула ферма агротуризму "LAWENDOWA OSADA", розташована в Кашубі, у безпосередній близькості від старого букового лісу та ароматичного поля лаванди.

6. Переможцем цієї категорії плебісциту став "Zakłady Mięsne WASĄG", що пропонує сертифіковане органічне м'ясо та ковбасні продукти з регіону Розточчі в Люблінському районі.

Це важлива подія не тільки для учасників «Еко-натхнення», а й для всіх жителів Польщі. Також, організатори сподіваються, що з кожним роком все більше компаній будуть підключатися до охорони навколишнього середовища та шанобливо ставитися до природи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини