Стали відомі фіналісти конкурсу Young Design 2018! Хто вступить у сутичку за головний приз?

7576
Facebook Twitter
Стали відомі фіналісти конкурсу Young Design 2018! Хто вступить у сутичку за головний приз?

Відвідати цей захід буде корисно всім студентам польських університетів, спеціальності яких прямо або опосередковано пов'язані з дизайном, а також іншим зацікавленим особам.

За стипендію імені професора Ванди Телаковської, котра складає 20 000 злотих, будуть боротися 10 фіналістів Young Design 2018. Вони були відібрані на першому етапі конкурсу для найталановитіших молодих дизайнерів промислового дизайну з компетенціями, необхідними для співпраці з майбутніми роботодавцями. Фінал відбудеться у четвер, 21 червня 2018 року в IWP, Варшава, Республіка Польща. Відвідати цей захід буде корисно всім студентам польських університетів, спеціальності яких прямо або опосередковано пов'язані з дизайном, а також іншим зацікавленим особам, що прагнуть розвиватися у напрямку промислового дизайну.

Засновником головного призу та почесним патроном конкурсу молодих дизайнерів є міністр культури та національної спадщини, професор Петро Глинський.Вперше в Young Design присутній додатковий грошовий приз. Це 10 000 злотих від ALUHAUS, що входить до групи OKNOPLAST. З десяти фіналістів, які постануть перед журі у фіналі, представник ALUHAUS вибере одну людину.У цьому конкурсі організатор — IWP — надасть всім фіналістам підготовку до фінальних презентацій у формі семінару самопрезентації від Lauren Peso Polska та навчання в Академії Startup.

Фіналісти конкурсу дадуть відповіді на питання присяжних під час фінальної презентації. Головний приз буде присуджено дизайнеру, який, крім хороших проектів, найкращим чином продемонструє свої навички та компетенцію, необхідні для співпраці з майбутніми роботодавцями.

Фіналісти конкурсу Young Design 2018:

— Анна Войняковська, випускниця Академії образотворчих мистецтв Е. Гепперта у Вроцлаві;— Даніель Чіщон, випускник Краківського технологічного університету Тадеуша Костюшко;— Вероніка Шітько, студентка другого циклу Академії образотворчих мистецтв Е. Гепперта у Вроцлаві;— Домініка Хапка, випускниця педагогічного університету KEN у Кракові;— Нікола Нісер, випускник Краківського технологічного університету Тадеуша Костюшко;— Сюзанна Гронович та Барбара Мотилінська, випускниці Академії образотворчих мистецтв у Варшаві;— Сільвія Клечев, випускниця педагогічного університету KEN у Кракові;— Ярослав Маркович, випускник Педагогічного університету KEN у Кракові;— Сильвестр Шуманський, випускник Познанського технологічного університету та UAP Познань;— Матеуш Томічек, випускник Силезького технологічного університету у Глівице.

Організатор конкурсу Young Design 2018: Інститут промислового дизайну.Почесний патрон та засновник головного призу у конкурсі «Юний дизайн 2018»: міністр культури та національної спадщини, професор Петро Глинський.Спонсор додаткового призу на конкурсі молодих дизайнерів 2018: ALUHAUS — виробник алюмінієвих вікон та дверей.Партнери конкурсу Young Design 2018: Лорен Песо Польска, Академія Startup.

Конкурс «Молодий дизайн» протягом 11 років організовується Інститутом промислового дизайну у Варшаві, який запрошує до журі присяжних представників виробничих компаній. Під час даного заходу, молоді дизайнери можуть особисто представити своє портфоліо потенційним роботодавцям. Це єдиний конкурс у Польщі, який дає молодим людям, що розвиваються у напрямку дизайну, можливість познайомитися з їх майбутніми роботодавцями. Фінал конкурсу відбудеться 21 червня 2018 року в IWP.Конкурс «Молодий дизайн» проводиться відповідно до правил, розроблених Міжнародною радою спільнот промислового дизайну (ICSID).

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини