Соціальна активність підвищує шанси на працевлаштування. Починається набір у відповідальну бізнес-лігу

8387
Facebook Twitter
Соціальна активність підвищує шанси на працевлаштування. Починається набір у відповідальну бізнес-лігу

На честь чотирнадцятого видання відповідального Бізнес-форуму, проводиться набір на роботу. Ліга почнеться в найближчі місяці, тому проводиться активний рекрутинг учнів вищих навчальних закладів Республіки Польща.

На честь чотирнадцятого видання відповідального Бізнес-форуму, проводиться набір на роботу. Ліга почнеться в найближчі місяці, тому проводиться активний рекрутинг учнів вищих навчальних закладів Республіки Польща. Програма націлена на студентів, серед яких є посланці та посли КСВ. Ті охочі, які мають можливість претендувати на участь в даній лізі, можуть подавати відповідні заявки від своєї кандидатури, до 9 січня 2018 року, адже саме до цього часу триває набір співробітників.

Студенти, які зацікавлені в корпоративній соціальній відповідальності (CSR) та охочі розвиватися в рамках Відповідальної бізнес-ліги, можуть вже, на сьогодні, звернутися до 14-го видання програми. Для того, щоб пройти набір, необхідно здійснити реєстрацію, через форму, яка є доступною за адресою: lob.org.pl/ambasadorzy-csr/recruitment, та триває до 9 січня наступного року.

Зміст унікальної програми

Суть відповідальної бізнес-ліги полягає в тому, що, в першу чергу, вона є освітньою програмою. Основною її частиною є програма послів CSR. Програма є корисною та пізнавальною, через те, що в її рамках, студенти польських установ вищої освіти мають можливість зустрітися з бізнес-практиками таких компаній, як Orange, Henkel, BGŻ PNB Paribas та ERGO Hestia, які регулярно впроваджують CSR в своїх компаніях.В процесі розвитку програми, в також, завдяки динаміці концепції соціальної відповідальності, починаючи з 13-го видання, програма прийняла нову форму.

Формула успіху полягає в її впровадженні в освітні шляхи: сталий розвиток, КСВ, робоче місце, зв'язок та КСВ. Це дозволяє отримати та перевірити на практиці знання корпоративної соціальної відповідальності, як міждисциплінарного та стратегічного інструменту.

Вона зміцнює бажану професійну кваліфікацію.

Програма Responsible Business League, безумовно, дає можливість краще направити свій кар'єрний шлях та знайти своє місце на ринку праці. Також, завдяки програмі зміцнюється або набувається бажана професійна кваліфікація. Можна сміливо зауважити, що програма Responsible Business League, безсумнівно, дає можливість більш доцільно направити свій кар'єрний шлях та знайти індивідуальне місце на ринку праці.

Створення та впровадження професійних мереж контактів

Найважливішою частиною ліги є мережі. Всі учасники програми встигли помітити, що, завдяки програмі та участі в LOB, вони змогли налагодити дружні контакти та нові взаємини, які, надалі, дозволяють більш динамічно розвиватися їхній кар'єрі. Також, вони демонструють переваги, які можна отримати через створення коаліцій, публічних виступів та самопрезентації.Варто зауважити, що посланці та посли КСВ надходять з освітніх установ усієї Республіки Польща. Вони представляють свої школи, підтримують ідею корпоративної соціальної відповідальності в найближчому середовищі. Також, як визнають самі посли, їх прихильність не тільки приносить їм користь, але й дозволяє розвивати свої навички.

Основні шляхи досягнення цілей:

— надання теоретичних та практичних знань відповідального бізнесу на семінарах, зустрічах з експертами, тренінгах;— надання передової практики;— представлення переваг компаніям, в результаті взаємодії з ідеєю відповідального бізнесу;— руйнування стереотипів про бізнес, демонстрація хороших прикладів.Програма посланників КСВ та конкурс КСВ проводяться в рамках Відповідальної бізнес-ліги. Відповідальна бізнес-ліга, щорічно, отримує, приблизно, 3000 прямих та близько 23 000 опосередкованих клієнтів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини