Переваги навчання в міжнародних університетах бізнесу в Польщі

7623
Facebook Twitter
Переваги навчання в міжнародних університетах бізнесу в Польщі

Вибираючи здобуття вищої освіти за кордоном, варто, для початку, розібратися зі специфікою навчання та особливостями поділу освітніх структур.

Вибираючи здобуття вищої освіти за кордоном, варто, для початку, розібратися зі специфікою навчання та особливостями поділу освітніх структур. Також, слід відповідально поставитися до вибору майбутньої професії, оскільки, отримавши європейський диплом, природно, хочеться отримати добре оплачувану посаду в престижній компанії. Студенти, які не є резидентами країни, вважають за краще вступати в приватні університети, оскільки, останні мають більшу кількість контактів з іноземними роботодавцями. У Республіці Польща, приватні установи вищої освіти також називають непублічними або міжнародними. Саме їх вибирають українці та інші іноземці, та для цього є вагомі підстави, про які поговоримо більш детально в даній статті.

У чому полягає перспективність навчання в міжнародних бізнес-ВНЗ?

Для деяких абітурієнтів, форма власності установи вищої освіти не має ніякого значення, тому що не всі знають, що від цього залежить пріоритетність просування студентів на ринок праці. Перспективи, які відкриває польський міжнародний вищий навчальний заклад полягають в наступному:— вихід на міжнародний та світовий ринки праці;— стажування в іноземних компаніях;— зекономлені особисті або батьківські кошти;— індивідуальний підхід до кожного студента;— наявність бюро кар'єри, агентства працевлаштування або подібної організації при університеті, які є, майже, у всіх міжнародних ВНЗ.

У разі, якщо міжнародний університет є профільним у напрямку бізнесу, він є ще більш перспективним, оскільки, спеціальності, котрі викладаються в ньому, мають попит та випускникам вдається працевлаштуватися в перші три місяці, після отримання якісного диплома.

Польські міжнародні університети, яким варто віддати перевагу

У Республіці Польща офіційно функціонує майже 500 вищих навчальних заклади, різної форми власності та типу. Звичайно, далеко не всі вони зосереджені на вивченні бізнес-спеціальностей, але, таких досить багато. Відзначаючи кращі бізнес-ВНЗ, фахівці UP-STUDY звертають Вашу увагу на наступні структури:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу. Ця потужна освітня структура, яка щорічно зараховує до лав своїх студентів сотні абітурієнтів з різних країн не лише Європи, а й світу. Єдиний ВНЗ, який профюється в напрямку туризму та бізнесу. Має високі показники працевлаштування та дозволяє освоїти бакалаврат й магістратуру.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. Це одна з перших міжнародних освітніх установ, яка має кращих викладачів не тільки на польськомовних напрямках, але і на англомовних. Великий вибір спеціальностей, ідеальне співвідношення між ціною та якістю, гарний корпус в престижному районі міста та добре обладнані аудиторії. Один з найбільш інтернаціоналізованих польських міжнародних вищих навчальних закладів, який навчає студентів з більш, ніж 50 країн світу.

Студенти, які навчаються в міжнародних освітніх установах можуть розраховувати на найкомфортніші умови. Також, вони мають можливість навчатися кілька місяців, семестр або навіть навчальний рік в університетах інших держав, завдяки двостороннім договорами з іноземними вищими навчальними закладами. Щоб зробити навчання ще більш дешевим, студенти беруть участь в конкурсах на здобуття грантів, або підшукують підробіток у вільний від навчання час. У другому випадку, крім матеріальної вигоди, учні набувають практичних навичок взаємодії в європейському колективі та безцінний досвід.

Підсумовуючи, варто підкреслити, що польські міжнародні університети мають попит не тільки в іноземців, а й у резидентів країни. Всі ті молоді люди, які планують реалізувати свій потенціал на світовому ринку праці, вибирають приватні ВНЗ. Крім європейського диплома, лояльної плати та комфортних умов, вони можуть запропонувати багато інших переваг.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини