Sky Fashion Day 2018 — показ мод, організований студентами DSW

7762
Facebook Twitter
Sky Fashion Day 2018 — показ мод, організований студентами DSW

Як і інші заходи такого роду, Sky Fashion Day 2018 обіцяє принести масу позитивних емоцій як відвідувачам, так і організаторам, тому не сумнівайтеся та приходьте на даний показ мод, який може вдихнути у Вас нові ідеї та задуми.

Вже 23 червня 2018 року о 17:00 в галереї Sky Tower, Вроцлав, Республіка Польща, відбудеться показ мод польських дизайнерів — Sky Fashion Day 2018. Організаторами цього заходу є студенти Нижньосилезького університету. Відвідати подію мають можливість студенти установ вищої освіти Польщі, молоді люди, які цікавляться модою, експерти світу моди та бізнесу, пов'язаного з цим напрямком, а також інші зацікавлені особи. Як і інші заходи такого роду, Sky Fashion Day 2018 обіцяє принести масу позитивних емоцій як відвідувачам, так і організаторам, тому не сумнівайтеся та приходьте на даний показ мод, який може вдихнути у Вас нові ідеї та задуми.

Студенти журналістики та соціальної комунікації, які спеціалізуються на моді та стильовій журналістиці, поставили перед собою велику мету. Їх проект бакалаврату — це показ мод, який вони організовують самостійно. Університет Нижньої Силезії, модельне агентство Spot Management та влада галереї Sky Tower почали співпрацю та стали партнерами заходу. Ця взаємодія принесе багато користі кожній зі сторін участі, можливо навіть народиться нова асоціація або компанія.

Ідея, яка виношувалася у головах організаторів, а після набула реальних обрисів, є відповіддю на дефіцит такого роду подій у столиці Нижньої Силезії — Вроцлаві. Дипломні проекти — практична форма отримання ступеня бакалавра у галузі природничих наук та дуже популярна серед студентів закладів вищої освіти Польщі. Під час Sky Fashion, оригінальні колекції будуть представлені Алікою Брочковською та Лідією Матеюк, учнями DSW. Захід має бути новаторським, бо це буде показ мод у поєднанні з виступом співачки Ані Деко.

Не тільки любителі та поціновувачі мод зможуть знайти у ньому багато цікавого, а й громадяни, а також нерезиденти країни, що вважають за краще хорошу музику, приємну компанію, знайомства з новими людьми, спілкування у невимушених обставинах та налагодження контактів, які потенційно можуть стати у пригоді в майбутньому. Самі шоу адресовані всім, хто цікавиться модою. Всі, хто стежить за модою, практикують та експериментують з різними стилями, знайдуть щось для себе, подія може надихнути учасників на зміну стилізації та навіть переосмислення раніше сформованої думки про Фешин та стиль.

До слова, студенти установ вищої освіти Польщі, попри місто навчання, спеціальність та форму освіти дуже часто проявляють ініціативи, які допомагають розкритися не тільки їм особисто, а й зацікавити, а також залучити людей бізнесу, активну молодь, а іноді й міську владу. Ярмарки вакансій, конференції, відкриті зустрічі, фестивалі та інші подібні події, якої б спрямованості вони не були, об'єднують однодумців, створюють міцні союзи та розвивають окремих особистостей та державу у цілому. Кожне окреме польське місто славиться своїми заходами, серед яких: фестивалі вина та сиру, виступи різних зірок, виставки картин та експонатів, студентський стрітрейсинг, події коло моря та річок. Не варто нехтувати відвідинами таких культурно, науково масових заходів, можливо саме з одного з таких проектів почнеться Ваша особиста історія успіху. Прикладів безліч, коли учасники, здавалося б, невеликої програми, шоу, конференції набували високі посади, відкривали особисту справу та розкривали свій потенціал та таланти у повній мірі. Тому, все у Ваших руках, а Sky Fashion Day 2018 чекає на Вас уже 23 червня у славному польському місті — Вроцлав.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини