Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Журналістика» у Польщі

7968
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Журналістика» у Польщі

Якщо журналістика Вам до душі, варто прочитати статтю, щоб дізнатися наскільки подешевшала спеціальність, а також, що вивчають студенти у процесі придбання професії.

Українська національна валюта зміцніла на 20% та це дозволяє вчитися за кордоном з ще меншим обсягом інвестицій. Більш того, з огляду на подорожчання освіти в Україні, міграція з приводу навчання до Республіки Польща, адже саме цю європейську державу вибирають наші прагматичні земляки найчастіше, є одним з обґрунтованих та доцільних рішень. Але, перш, ніж купувати квитки до РП, рекомендуємо приділити увагу вибору досліджень, які згодом допоможуть побудувати успішну кар'єру з урахуванням Ваших талантів та бажаного рівня достатку. Влітку 2019 року було подано багато заявок на напрям «Журналістика», який має попит на польському ринку праці, тому, якщо це Вам до душі, варто прочитати статтю, щоб дізнатися наскільки він подешевшав, а також, що вивчають студенти у процесі придбання професії.

Особливості вивчення журналістики у польських ВНЗ

Професія журналіста передбачає збір найактуальнішої та суспільно цікавої інформації з метою подання її до мас-медіа та ЗМІ. Вона охоплює всі сфери діяльності людини та, і як, наслідок, має певну класифікацію. Журналіст може працювати у декількох напрямках: інтернет-журналістика, контент-менеджмент, спортивний огляд, а також у величезній кількості інших сфер діяльності людини. Під час здобуття вищої освіти, молоді люди повинні вивчити такі дисципліни:

  • Журналістика
  • Видавнича справа
  • Соціальна медіажурналістика
  • Бізнес-журналістика
  • Інтернет маркетинг
  • Медіа та піар-комунікації
  • Закордонна література
  • Іноземна мова (переважно англійська)

Середня зарплата фахівця, який працює журналістом становить 5000 злотих та на 300 злотих вище середньої зарплати у Польщі.

Наскільки подешевшав напрямок у кращих університетах РП?

Бувалі студенти та експерти заявляють, що іноземцям краще вчитися у приватних польських ВНЗ. Зважаючи на це, розглянемо скільки можна заощадити у зв'язку зі зміцненням позиції гривні на 20%, навчаючись за спеціальністю «Журналістика» у таких перспективних установах:

Як вступити до Польщі, щоб заощадити на послугах посередника та на оплаті навчання?

Самостійно варто готуватися до вступу лише маючи досвід за плечима. В іншому випадку можуть виникнути складності на кожному з етапів. Зважаючи на це, варто віддати перевагу кваліфікованим посередникам. Вибираючи UP-STUDY Ви не тільки 100% будете зараховані до ВНЗ, котрий сподобався, а й отримаєте приємні бонуси та знижки:

  • «Вступай з другом за пів ціни» — кожен з пари друзів отримує весь спектр послуг компанії зі знижкою у 50%.
  • «Швидкий вступ на осінь 2020 — 2990 грн» — це разова послуга, що передбачає зарахування до обраного ВНЗ, переклад документів, а також участь у розіграші гранту на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання.
  • «Вступ на осінь 2021 всього 5000 грн + Безкоштовний курс польської мови» — акція адресована учням 9-10 класів.

Крім цього, у абітурієнтів, які вступають з нашим центром є шанс завоювати грант на знижку на оплату першого курсу у розмірі 50% від вартості, якщо вони націлені на: Академію Вістула, яка, навчаючи представників з більш ніж 70 країн, має звання найбільш інтернаціонального ВНЗ РП відповідно до рейтингу «Перспектива», Вроцлавський університет бізнесу, Ольштинський університет або Університет банківської справи у Вроцлаві. Також, віддавши перевагу будь-якій з перших трьох перерахованих установ, можна отримати ексклюзивну знижку до 300 євро.

На закінчення варто сказати, що будь-який зі згаданих університетів є багатонаціональною структурою, а це означає, що можна буде вчитися разом з представниками різних національностей, знайомлячись з культурою, менталітетом та вдосконалити рівень іноземної мови. Більш того, отриманий диплом розширює географію працевлаштування, адже можна вибрати компанію у будь-якій індустріально розвинутій країні. Тепер, коли гривня зміцнила позиції, вчитися у Польщі стало ще доступніше, та, як і раніше, дуже перспективно

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини