Швидко та дешево пообідати студенту у Польщі

2229
Facebook Twitter
Швидко та дешево пообідати студенту у Польщі

Студенти також можуть харчуватися корисно, доступно та ситно. Як же це зробити учням польських університетів ми розповімо більш детально у даній статті.

Приїжджаючи до будь-якого з міст Республіки Польща з метою придбання якісної освіти, студентів хвилюють не тільки навчальні питання, але також і ті, які пов'язані з організацією та облаштуванням побуту. Таким чином, виходить, що приїхавши з іншого міста або країни до куточка навчання, потрібно досліджувати такі аспекти: наявність різних видів транспорту, супермаркети поблизу місця проживання та навчання, а також, що важливо для студентів локальних установ освіти, де можна смачно та недорого поїсти. Студенти всього світу, часто, — це та категорія населення, яка досить обмежена у матеріальних засобах, але ж завжди хочеться харчуватися корисно, доступно та ситно. Як же це зробити учням польських університетів ми розповімо більш детально у даній статті.

Місця, в яких студенти різних міст Польщі можуть пообідати, не розоривши бюджет

Як показує досвід бувалих студентів з України та інших держав, які приїхали отримати якісний європейський диплом у ВНЗ РП, є кілька варіантів харчуватися у громадських закладах, де є великий вибір страв та лояльні ціни. У першу чергу фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують вибрати кілька супермаркетів поблизу та готувати самостійно. Але, якщо це не для Вас, тоді є сенс розглянути наступні варіанти харчування поза домом:

1. Їдальня обраної установи освіти. Можливо, хтось із фактичних студентів наполягатиме на тому, що вузівські столові мають мізерний вибір страв, але всі одноголосно погодяться з тим, що готують у таких місцях з якісних продуктів та дуже смачно. Середня вартість обіду складе не більш ніж 14 злотих. Також, — це дуже зручно, адже не

потрібно виходити за територію університету, витрачати час на дорогу, переживати через те, що не встигаєте вчасно повернутися на заняття. Ніхто не гарантує шведський стіл, але повноцінний ситний обід з прийнятною платою — часто те, що потрібно учням.

2. Мілкбари. Ці ресторани мають багату історію, а назву заслужили з огляду на те, що спочатку меню було складено лише з молочних страв. Тепер, через 33 роки асортимент значно розширили, але назва залишилася. Модернові заклади, які мають затишну атмосферу, тепер пропонують, серед іншого, хот-доги, бігос, млинці з різнотипними начинками, салати та бутерброди. Все приготовлено з якісних продуктів, а локація дозволяє відлучитися на обід між заняттями, без ймовірності запізнення, адже в основному, їх завжди можна знайти поблизу ВНЗ. Це мережа ресторанів, яка є у багатьох містах країни, а середній чек становить 12-18 злотих. Серед українців та цінителів ситного обіду, особливу популярність мають млинці, вареники, голубці, борщ.

3. Marshe — мережа ресторанів швидкого харчування. Даний фаст-фуд виглядає як сучасна їдальня. Тут Ви знайдете не тільки традиційні польські страви, але й пропозиції з азіатської та європейської кухні. Також, що зараз важливо для деяких категорій населення, доступні варіанти обідів для прихильників вегетаріанства. Ще одним позитивним моментом для студентів є те, що саме у цій мережі з великим асортиментом, можна отримати суттєву знижку саме учням ВНЗ, яка може скласти навіть 70% від вартості. Правда умова знижки полягає у тому, що вона доступна за годину до завершення роботи ресторану, а це о 21.00.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що у студентів польських університетів є маса варіантів харчуватися смачно та дешево. Далі, все залежить від особистих переваг та побажань. Якщо ж Ви вирішили готувати самостійно, тоді пригляньте для себе не тільки великих дискаунтерів для здійснення закупівель, а й онлайн магазини, які при перевищенні певного порогу надають безкоштовне доставлення.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини