Найбільш цікаві місця для навчання в Польщі серед українських студентів

6456
Facebook Twitter
Найбільш цікаві місця для навчання в Польщі серед українських студентів

Стаття буде цікава для всіх українців, які планують навчатися в польських вищих навчальних закладах через те, що ми розповімо про найцікавіші місця, для реалізації цієї мети.

Республіка Польща зарекомендувала себе не тільки як країна, яка, завдяки своєму дружньому відношенню до України, активно спрощує законодавчу базу, що стосується проживання та життєдіяльності українців на її території. Але, і як держава, в якій українські громадяни можуть отримати якісну вищу освіти, за доступною вартості. Наші співвітчизники, котрі отримують європейський диплом в престижних ВНЗ Польщі, мають можливість працевлаштуватися як в РП, так і далеко за її межами. Фахівці мають великий попит на міжнародному ринку праці, незалежно від обраної спеціальності, бо на виході з установи вищої освіти, крім знання своєї професії, вони вільно володіють 4-5 іноземними мовами. Стаття буде цікава для всіх українців, які планують навчатися в польських вищих навчальних закладах через те, що ми розповімо про найцікавіші місця, для реалізації цієї мети.

Перспективні міста з красивими місцями

Безсумнівно, польська система освіти вийшла на той якісний рівень, який дозволяє скласти конкуренцію таким країнам як Німеччина, Франція та Великобританія. Тому, для навчання можна вибрати будь-яке місто, тим більше, що у кожного є своя родзинка та пам'ятки, які вражають уяву. Але, все ж, у великому місті навчатися більш престижно. Складемо неформальний рейтинг міст, які обирають українці, з погляду на можливості, котрі відчиняються:

1. Вроцлав. Ця столиця Силезії унікальна багатьма красотами, наприклад, тим, що з найбільш непередбачуваних місць на Вас дивляться пам'ятники маленьким гномикам. Студенти, які навчаються у ВНЗ цього міста можуть швидко знайти місце для проходження оплачуваного стажування, підробіток, а також, працевлаштуватися за довгостроковим контрактом, після закінчення навчання.

Пов'язано це з тим фактом, що Вроцлав є великим логістичним центром, в ньому зосереджено багато головних офісів компаній західних країн. Приватні університети мають налагоджені контакти з іноземними роботодавцями, та активно просувають своїх випускників.

2. Варшава. Як столиця країни є центром бізнесу, культури, інвестицій та інновацій. Більшість установ освіти мають домовленості про співпрацю не тільки з іншими ВНЗ, а й з представниками бізнесу, що сприяє відвідуванню студентами бізнес-семінарів, які читають успішні підприємці. Це допомагає отримати практичні навички спеціальності, перейняти досвід професіонала. Варшава, як одне з головних міст, приваблює не тільки сумішшю різних стилів та культур, але й красивими замками, костелами та місцями для відпочинку.

Вища освіта за кордоном

Мріючи навчатися в Європі, багато українців навіть не здогадуються, що в Польщі можна не лише реалізувати своє бажання, але й зробити це безкоштовно, або з великою знижкою на освітні послуги. Абітурієнти з України вважають за краще приватні університети, бо вартість в них — нижче, якість на гідному рівні, а перспективність для іноземців — разюче висока. Перерахуємо найбільш затребувані українцями ВНЗ:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві.

4. Академія Суспільних Наук в Варшаві.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Республіка Польща, з її барвистими будинками, привітними городянами та смачною їжею — привертає щорічно сотні тисяч приїжджих, які прибувають з різними цілями. Для туристів тут знайдеться їжа для розуму та красиві місця для фото. Абітурієнти точно можуть підібрати відповідний університет, який розкриє весь потенціал. Також, багато європейців приїжджають в РП з метою отримання оздоровчого комплексу процедур та лікування у дантиста, адже ця країна має лояльні ціни, практично, на всі послуги в багатьох сферах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини