Шістнадцяте видання Ярмарки вакансій в Університеті Зелена-Гура

6522
Facebook Twitter
Шістнадцяте видання Ярмарки вакансій в Університеті Зелена-Гура

Наближається шістнадцяте видання Ярмарки вакансій, яке організовується Career відділенням Університету Зелена-Гура, Республіка Польща.

Наближається шістнадцяте видання Ярмарки вакансій, яке організовується Career відділенням Університету Зелена-Гура, Республіка Польща. Захід відбудеться 14 березня 2018 року з 10:00 до 14:00 по вул. професор Сафрана 4 у місті Зелена-Гура. Цей ярмарок є найкращою можливістю ознайомитися з поточними пропозиціями про роботу, поговорити з роботодавцями про вимоги, які виставляються до кандидатів, надати або перевірити документи заявки, або отримати інформаційні матеріали, підготовлені компаніями, які беруть участь у ярмарці, в одному місці та в один час.

Участь в ярмарку безкоштовна, як для відвідувачів, так і для учасників. Роботодавці, які шукають стажерів, практикантів або співробітників, повинні подати заявки до 26 лютого 2018 року на сайті www.bk.uz.zgora.pl.Варто врахувати, що ярмарок — це не просто пропозиції стажувань, проходження практики або робочих місць. Цікавими вони є з точки зору студента або випускника, оскільки можуть бути додаткові пропозиції у вигляді семінарів, лекцій та презентацій, які, що важливо, будуть проводитися практиками — співробітниками компаній, що беруть участь в ярмарках.Ярмарок в Університеті Зелена-Гура та інші, що проходять в такому ж напрямку є місцем, де зустрічаються люди підприємництва, які думають про створення власної компанії. Представники установ, що займаються просуванням підприємництва, а також інститутів ринку праці, представлять свою пропозицію.

Як і в попередні роки, а це, до речі, вже шістнадцятий захід, на ярмарку з'явиться «Експертна ложа», де студенти та випускники в розмові з фахівцями конкретних областей зможуть дізнатися, наприклад, як почати свій бізнес, що шукати при запуску власного бізнесу, звідки отримати початкові фонди, як захистити свої інтереси правильно укладеним договором та як захистити свою ідею патентом.

Для студентів та випускників участь в ярмарках є відмінною можливістю знайти роботу мрії, визначити кар'єрний шлях на найближчі роки або отримати знання про ринок праці. Підприємці, в даному випадку, можуть придбати добре підготовлений, кваліфікований персонал співробітників, стажистів або учнів, а також мають можливість бути постійно інформованими про якість роботи інших учасників ринку праці.

Студентам польських установ вищої освіти варто брати участь в заходах такого роду, оскільки це реальна можливість знайти своє покликання, швидше реалізувати свій потенціал не тільки за місцем локації, а й на міжнародному ринку праці. Крім цього, в більшості польських університетів присутні бюро кар'єри, агентства працевлаштування та інші подібні підрозділи. Вони допомагають студентам не тільки знайти підробіток або довгострокову роботу, але й проводять тренінги, семінари, відкриті зустрічі, які допомагають скласти резюме, мотиваційний лист та подолати бар'єр проходження співбесіди. Як показує практика, студентам європейських ВНЗ варто використовувати будь-яку представлену можливість, щоб отримати новий досвід. Деякі компанії пропонують більш високу посаду тим кандидатам, які мають досвід роботи на стартових робочих місцях. Підробіток — часта практика для учнів польських університетів, яка не тільки покращує матеріальне становище, дозволяє оплатити поточні витрати та навіть навчання, але й дає можливість зрозуміти особливості взаємодій в трудовому колективі, отримати нові знання та перейняти вдалі приклади організації робочих місць та часу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини