Що таке LinkedIn? Як створити профіль, щоб отримувати пропозиції про роботу

1966
Facebook Twitter
Що таке LinkedIn? Як створити профіль, щоб отримувати пропозиції про роботу

У статті ми розповімо як працює LinkedIn та що це таке, як створити профіль та увійти до облікового запису, а також чому важливо розвиватися під час навчання поза стінами ВНЗ.

У Вас немає профілю LinkedIn? Будь-який фахівець з проводу кар'єри, особливо якщо це стосується будь-якої з країн Європи, радить його створити. Чому? Пошук роботи починається на сайті. Якщо Ви маєте профіль LinkedIn, він буде служити контактом, який допоможе у старті/розвитку кар'єри. Присутність на сайті підвищує Вашу цінність на ринку праці. Цей тип маркетингу дійсно працює та допомагає просунути кар'єру у правильному напрямку. Студентам польських університетів, які, розуміючи необхідність раннього виходу на ринок праці, обов'язково варто прочитати статтю, адже з неї вдасться дізнатися: як працює LinkedIn та що це таке, як створити профіль та увійти до облікового запису, а також чому важливо розвиватися під час навчання поза стінами ВНЗ.

LinkedIn — що це? Чи варто приєднуватися?

LinkedIn — це сайт соціальної мережі, який пов'язує користувачів з потенційними роботодавцями (налічує понад 300 мільйонів членів). Це дозволяє створювати глобальну мережу професійних контактів, документувати етапи кар'єри та шукати можливості для розвитку. Якщо Ви зв'яжете сторінку з пропозицією про роботу з Facebook, потім заберете фотографії кішок та їжі, а також меми — Ви отримаєте LinkedIn, тому що мова йде про професійний портал, який використовується з метою побудови кар'єри.

Чи варто мати профіль на LinkedIn?

Так, тому що, як студенти, які шукають перше місце роботи, так і фахівці з досвідом, отримають нові можливості. Обліковий запис LinkedIn дозволяє підтримувати зв'язок з людьми, з якими була можливість вести спільні проєкти, а також заводити нових друзів, поки Ви не досягнете статусу супер-коннектора. Це допомагає рекрутерам знайти Вас у натовпі кандидатів, а також рекомендує на незаповнені позиції друзям. З'являється можливість створити експертну посаду, сформувати імідж завдяки Linkedin та спостерігати за етапами кар'єри людей, які багато чого досягли у конкретній галузі. У LinkedIn вже більш ніж 500 мільйонів користувачів.



Як працює розглянута професійна соціальна мережа — LinkedIn?

Принцип роботи аналогічний звичайним мережам, створеним з метою знайомства, спілкування та обміну даними. LinkedIn використовує алгоритм, який постійно оновлюється, щоб надати користувачам більше переваг. Щодня Ви отримуєте нові повідомлення:

  • пропозиції дружби;
  • новини про поточні набори, з урахуванням професійного профілю (якщо є підписка);
  • інформація про діяльність друзів.

Ці та інші функції передбачаються у залежності від того, яку версію LinkedIna Ви використовуєте.

LinkedIn Premium. Базова версія облікового запису LinkedIn є безкоштовною. Також можна купити LinkedIn Premium (ціна становить близько 100 злотих на місяць), що дозволяє, наприклад, перевіряти людей, що переглянули Ваш профіль. Переваг більше, але розширені варіанти корисні, у першу чергу, для рекрутерів. Цей пакет можна безкоштовно протестувати протягом 30 днів.

Для кого створено та працює LinkedIn?

LinkedIn функціонує для всіх — як для студентів, які шукають першу роботу, так і для людини з досвідом. Галузь, якою цікавиться кандидат, не має значення. Сьогодні замість візиток, на LinkedIn збирається більше контактів. Це полегшує не тільки пошук роботи, а й орієнтацію на проєкти, а також досягнення друзів.

Фахівці UP-STUDY звертаю увагу на те, що LinkedIn Польща, яку доречно використовувати молодим людям, охочим знайти роботу у РП, працює з 2002 року та є глобальним порталом. Більшість людей використовують LinkedIn у Сполучених Штатах, Індії та Китаї. У Польщі понад 2 мільйони осіб уже використовують дану професійну соціальну мережу! Польська версія була запущена у 2012 році, та з того часу її можна використовувати локальною мовою.

Підсумовуючи, варто зауважити, що багатьом полякам та нерезидентам, що розвиваються на території РП, з метою розвитку робочих контактів або пошуку роботи, варто активувати акаунт на LinkedIn. Стати учасником не складає проблем, оскільки реєстрація інтуїтивно проста. Щоб встановити LinkedIn польською або будь-якою іншою мовою, просто виберіть відповідну опцію, використовуючи кнопку на верхній панелі, та, хто знає, може вже через рік, Ви реалізуєте свій трудовий потенціал повною мірою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини